pomost std plik xml - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 kwie 2013, 9:50

mam problem takiego rodzaju, że w pomoście nie otwierają sie pliki xml . Nie wyswietla mi raportów oraz nie moge podejżeć sprawozdania w pliku xml. W exelu nie ma problemu . mamy 3 komputery połaczone w sieć ale u koleżanek np raporty się otwieraja bez problemu a u mnie widać , że wykonuje ale nie pokazuje . Jaka może być tego przyczyna , może nie mam jakiegoś programu, albo coś zostało wyłączone. co moge zrobić ?
Pozdrawiam
~ewa

Napisano: 09 kwie 2013, 11:30

sory pomyliłam sie chodzi o plik HTML
~ewa

Napisano: 09 kwie 2013, 11:38

Zobacz w systemie Windows jak są przypisane programy domyślne do rozszerzeń plików XML, HTML - powinna być używana przez Ciebie przeglądarka internetowa. Wtedy powinno być OK.
~Tomek

Napisano: 24 kwie 2013, 15:23

Witam Zrobiłam tak jak Pan Tomek mówił ale ustawienia są wszystkie prawidłowe sprawdził informatyk , jak wykonuje raport wogle nie otwiera okna oraz nie sygnalizuje zadnych błedów . U koleżanki na 2 komputerze raporty wykonuje bez problemu . Co jeszcze moge sprawdzić. Może nie mam jakiejs aktualizacji lub programu
Pozdrawiam
~ewa

Napisano: 24 kwie 2013, 15:40

To zostaje zgłoszenie na serwis - namiary są podane na głównym oknie Pomostu.
~Tomek

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem