pomóż mi kim kolwiek jesteś...
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
pomóż mi kim kolwiek jesteś...
Jestem matką dwóch chłopców ...mój mąż jest po wypadku..tylko ja pracuję i każdą złotówkę gospodaruję jak się tylko najoszczędniej ...ale życie bardzo drogie..mam na głowie komornika i wypowiedziany przez bank kredyt...muszę od nowa spłacać kredyt,który w połowie był spłacony..(nie zapłaciłam trzech rat)...bo nie miałam z czego...proszę mnie nie oceniać...dokonywałam chorych wyborów....co najpierw...leczenie męża ,jedzenie,potrzeby dzieci,opłaty i raty kredytów..błagam o pomoc...może znajdzie się ktoś taki kto po prostu pomoże moje starania i niskie wpłaty to za mało czeka mnie sąd a później to zapewne więzienie a co z moimi dziećmi? ...proszę mi wierzyć..bardzo ciężko było mi napisać o tym publicznie,może liczę na cud?...jeśli ktoś taki jest i chciałby pomóc to proszę odezwij się do mnie....porozmawiamy przedstawię moją trudną sytuację,aby mój wpis był [email protected] mój nr konta: ing bank 93105017221000009071951884...dziękuję
Kasia
Re: pomóż mi kim kolwiek jesteś...
Kasiu za długi nie wsadzają do więzienia, to w związku z Twoimi obawami powyżej. Może się pojawić natomiast w Twoim życiu komornik.
Oprócz pomóż mi kim kolwiek jesteś... - HYdE PaRK przeczytaj również:
Prostest nauczycieli
Ale jaja
Wyloguj się do życia
Akronim D.O.M.
Od jutra rozpoczynamy przygotowania do świąt Bożego narodzenia!
ZGROZA
Cukierek albo psikus?
netbóki dla łopieki
odszedł WIELKI CZŁOWIEK
Co nam szykują lewicowcy i środowiska lewicowe na 11 listopada?
Co nam szykują narodowcy i środowiska prawicowe na 11 listopada?
Solidarność przygotowuje harmonogram kolejnych protestów
Obrońcy życia triumfują. Parlament Europejski nie uznał aborcji za prawo człowieka
Dlaczego prawicowe środowiska i media wyśmiewają się z oblanego kwasem Wojewódzkiego?
TO JEST TO
róbta co chceta byle u koryta ???