Ponownie pytam do kiedy przynać kartę szkoła policealna - Karta Dużej Rodziny

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 20 wrz 2017, 14:07

Już tam interweniowałam. Przed chwila otrzymałam tel. z Lexa że zaraz najpóźniej jutro będzie to poprawione.
Pani Krzewska z Ministerswa zwróciła mi uwagę, że powinnam wobec tych studentów którym przedłużyłam kartę do 30 wrzesnia sprawdzić czy przypadkiem rok akademicki nie kończy sie u nich własnie 30 września a wtedy nie trzeba bedzie wszystkiego odkręcac i anulowac karty. Dzwoniłam na kazdą uczelnię i mi sie akurat fartnęło...
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 20 wrz 2017, 14:16

To niepotrzebnie pisałem :P ale niech wiedzą, że użytkownicy mają do wyboru też inne systemu aktów prawnych i naprawdę powinni bardziej się przykładać (nie ukrywajmy, że cena powinna być równa co najmniej jakości systemu).

Dzięki za info, ja na szczęście żadnemu studentowi nie przedłużałem, ale jakbym przedłużał to bym zrobił do 30 września na bank i mógłby być kłopot :P
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Napisano: 21 wrz 2017, 10:50

Ja tej osobie ze szkoły policealnej bym przedłużyła tak jak jest na oswiadczeniu czy zaswiadczeniu. To jest inna sytuacja, juz się w maju czy czewcu czy nawet we wrzesniu nie bedzie uczył. i ja tak robię
Monica
Stażysta
Od: 20 cze 2014, 16:53
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x