poszukujemy rodziny/placówki dla dziecka z niepełnosprawnością - Stare tematy

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 06 mar 2013, 12:01

Witam, również poszukujemy rodziny zastępczej, która przyjęłaby niepełnosprawnego chłopca (rocznik 2007). Aktualnie przebywa w pogotowiu rodzinnym, mamy już postanowienie o umieszczeniu w rodzinnej pieczy. Wiadomo, że najlepiej byłoby gdyby trafił do rodziny zawodowej specjalistycznej. Proszę o informacje - chłopiec pochodzi z woj. kuj - pom.
~Paula

Napisano: 07 mar 2013, 15:56

Ponownie proszę o informację, gdzie byłaby możliwość umieszczenia dziecka niepełnosprawnego z opóźnieniami w rozwoju.
~pcpr

Napisano: 08 mar 2013, 0:05

czy jesteście gotowi podpisać umowe o rodzinę zawodową z rodziną, która przyjmie to niepełnosprawne dziecko ?
~joanna

Napisano: 08 mar 2013, 10:01

My również szukamy kochającej rodziny dla dwójki chłopców w wieku 5 i 1,5 roku. Starszy chłopiec z podejrzeniem nadpobudliwości, młodszy zdrowy (postanowienie o umieszczeniu w rodzinnej pieczy już czeka na realizację).
Dzieci przebywają aktualnie w rodzinie biologicznej na terenie woj. zachodniopomorskiego.

Proszę o kontakt
[email protected]
~Paula

Napisano: 08 mar 2013, 10:33

Joanno, a skąd jest ta rodzina zawodowa? Czy to jest RZ zawodowa specjalistyczna?
~Paula

Napisano: 14 mar 2013, 16:29

...i wątek ucichł...
Może jednak jest gdzieś rodzina zawodowa specjalistyczna gotowa przyjąć 6-letniego chłopca?
~Paula

Napisano: 14 mar 2013, 16:39

~Paula...rozumiem, że dla rodzeństwa chłopców 1,5 i 5 lat już znaleźliście rodzinę?
~Denis

Napisano: 14 mar 2013, 17:21

Nawet nie zwróciłam uwagi, że mamy z koleżanką identyczne nicki. Ja poszukuję RZ zawodowej specjalistycznej dla jednego chłopca (6 lat) z orzeczeniem niepełnosprawności.
~Paula

Napisano: 14 mar 2013, 17:39

ok...myślałam, że \"Paula\" jest tu jedna. Powodzenia w poszukiwaniach życzę.
~Denis

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x