Witam bardzo prosze o pomoc . Przyjme wszystko co mi ktos bedzie ofiarowal jestem matka prawie 8 letniej dziewczynki i 6 miesiecznego synka. po porodzie pracodawca mnie nie przedluzyl umowy co uniemozliwilo mi dostanie wychowawczego .Ojciec corki sie nia nie interesuje jak rowniez placi jak chce i kiedy mu sie podoba.Ojcies mojego syna zarabia 1000 zl z czego placi na swoje dziecko alimenty .Wiec nie jest mi latwo tym bardziej ze corka potrzebuje mebli aby miala gdzie odrabiac lekcje butow, odziezy,do szkoly.bardzo prosze osoby z dobrym sercem o pomoc mnie i moim dzieciom. nr. 697-532-031
dziwie sie wam koledzy co was obchodzi kto ja stuka czy ona was pyta jak jest z wami kto wam to robi czy moze fanatyczna katoliczka dala odp i zamiast porady bedzie grzechem straszyc
ewelino no tak to jest niestety ale jak placi alimenty jak chce to złóż wniosek do sadu o natychmiastowa splate alimentow przez niego a jak ktoregos razu nie zaplaci przez 3 miesiace idz odrazu do komornika i zloz wniosek do mopru o to aby wyplacali ci z funduszu alimentacyjnego dodatkowo opieka społeczna ma tak zwane zasilki gdzie dostaniesz dodatkowo okolo 200zł miesieczne mleko ,makarony itp. wiem ze nie jest to mile niestety ale jak nie ma wyjscia nie ma co unosic sie duma a jak chcesz to napisz na mojego maila swoj adres wysle ci ciuszkow dla corci co prawda mam syna ale ciszki glownie zielone i zółte mam jakies buciki i kapciuszki tez sie znajda. a do fabi zajmij sie swoim zyciem a nie doluj innych w zycie sie tak ulozylo i nie ma co tak traktowac ludzi . moj mail [email protected]
Proszę o pomoc mam ciężką sytułacje ,niemam pieniędzy na życie ,mam dwoje małych dzieci 2-letni Błażej i 4-letnia martynkaja z mężem jesteśmy bezrobotni .jest nam naprawde ciężko niestać nas na kupno obuwia dla dzieci a na żywność to już niema co mówić .Pisałam o pomoc do GOPS w czerwcu o żywność przyznali mi od września,lecz ani razu jeszcze niedostałam tej żywności dopominam się dzwonie to cały czas słysze to sam narazie niemamy....proszę o pomoc błaga momóżcie nam zwłaszcza dzieciom ....Mój adres WIeLkIE radowiska 87-207DĘbowA Łąka trzcionka agnieszka... A jeśli by ktoś mi chciał pomóc finansowo też chętnie przyjmę lecz niemam konta...Dzieci mażo na swieta dostać troche słodkich żeczy ale niemogę spełnić ich mażenia bo niestać mnie naprawde proszę ludzi dobrego serca o pomoc.....Przyjmę każdą pomoc...
złóż pisemny wniosek z prośbą o zasiłek celowy na żywność i odzież dla dzieci. OPS w ciągu 30 dni powinien wydać decyzję, jednak wcześniej pracownik socjalny przeprowadzi wywiad środowiskowy w miejscu Waszego zamieszkania.
Jeżeli ktoś zwodzi Cię tyle miesięcy to coś tu jest nie tak...
Witam.
Jestem zainetresowana pani pomoca. Mam dwojke dzieci.Syn 5mies i corka 2 latka. Jestem osobą bezrobotną. Moj syn ma atopowe zapalenie skóry mleko ktore kupuje kosztuje 13zl na receptę. Moj partner zarabia 800zł mies(staż). nie stac jest nas na nowe ubrania. kazda pomoc nam sie przyda.moj meil [email protected] z góry dziekuje i pozdrawiam