Potwierdzenie odbioru - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 24 mar 2015, 10:09

Cześć, chciałam się tylko upewnić jak inny mają. Czy macie własny wzór potwierdzenia odbioru Kart i dajecie go do wypełnienia wnioskodawcy? Czy może korzystacie z tej tabelki co jest w systemie i tylko tam składają wam podpis, że odebrali karty?
Krysia78

Napisano: 24 mar 2015, 10:48

Obecnie korzystam tylko z listy z systemu :)
Kinya

Napisano: 24 mar 2015, 11:52

Ja robię sama, gdyż jak wydrukuje listę z systemu to mam więcej niż jedną rodzinę na liście, a wiadomo, że jest ochrona danych osobowych .....
Renata1986
Stażysta
Od: 04 wrz 2014, 15:26
Zajmuję się: KDR, Stypendia szkolne

Napisano: 24 mar 2015, 12:09

Nie przesadzajmy z tą ochroną danych... Już nieraz słyszałam od mądrych głów, że ludzie zwariowali na jej punkcie.
Każę klientowi podpisać w wyznaczonych miejscach i tyle. Nic się nie stanie, jak nawet zobaczy nazwisko kogoś innego.
Kinya

Napisano: 24 mar 2015, 12:25

Jeśli chodzi o mnie to ja też mam swój wzór potwierdzenia odbioru i z niego korzystam, ale nie wiem czy dobrze robię, bo może powinno się z tego co jest w systemie, dlatego pytam. A mam swoje potwierdzenie, nie dlatego, że sugerowałam się ochroną danych, bo racja można zakryć nazwiska i poprosić by się podpisali inny ale raczej sugerowałam się wcześniej tym, że nie było tych potwierdzeń na samym początku w systemie, a karty trzeba było jakoś wydać.
Krysia78

Napisano: 24 mar 2015, 12:36

Potwierdzenie było od początku i ja z niego korzystam. Podpowiem, że jest opcja wybrania jednej rodziny - trzeba wpisać jej numer i "wyfiltrować" i wówczas nikt nie widzi innych rodzin. Ja nie mam czasu na zabawę ze swoją listą. Po co marnować czas jak można skorzystać z dobrodziejstw techniki. Pozdrawiam :roll:
kotek

Napisano: 24 mar 2015, 13:12

dokładnie, kotek ma rację. Robię tak samo: filtruje i mam potwierdzenie dla każdej rodziny oddzielnie. Nie miałabym czasu na tworzenie własnych list. Skoro można wydrukować z systemu... eh... niektórzy chcą być chyba bardziej papiescy niż papież... ;) :D
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 31 mar 2015, 15:59

kotek pisze:Potwierdzenie było od początku i ja z niego korzystam. Podpowiem, że jest opcja wybrania jednej rodziny - trzeba wpisać jej numer i "wyfiltrować" i wówczas nikt nie widzi innych rodzin. Ja nie mam czasu na zabawę ze swoją listą. Po co marnować czas jak można skorzystać z dobrodziejstw techniki. Pozdrawiam :roll:

Dokładnie tak samo jak kotek.
wrr

Napisano: 31 mar 2015, 16:53

wrr pisze:
kotek pisze:Potwierdzenie było od początku i ja z niego korzystam. Podpowiem, że jest opcja wybrania jednej rodziny - trzeba wpisać jej numer i "wyfiltrować" i wówczas nikt nie widzi innych rodzin. Ja nie mam czasu na zabawę ze swoją listą. Po co marnować czas jak można skorzystać z dobrodziejstw techniki. Pozdrawiam :roll:

Dokładnie tak samo jak kotek.

Po co się bawić, ja puszczam całą listę tak jak przychodzi paczka, natepnie zasłaniamy kolumna nazwisko,pesel, nr karty i po problemie taką listę można dac do podpisu, ponieważ juz dane są chronione według ustawy :P

klientowi zaznaczam kropką gdzie ma podpisać i po problemie,
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 01 kwie 2015, 7:13

a ja kiedyś skądś ściągnęłam taki wzór i z niego korzystam - dla mnie to jest bardziej wygodne niż tabelka z sytemu.
Poniżej wzór:

…………………………………………
Imię i nazwisko wnioskodawcy / osoby upoważnionej

OŚWIADCZENIE

Potwierdzam odbiór Karty Dużej Rodziny w dniu ………………..
następujących członków rodziny:

1. …................................................................................................................................................
2. …................................................................................................................................................
3. …................................................................................................................................................
4. …................................................................................................................................................
5. …................................................................................................................................................
6. ……............................................................................................................................................
7. ……............................................................................................................................................
8. ……............................................................................................................................................
9. ……............................................................................................................................................
10. ……............................................................................................................................................

Wnioskodawca ma obowiązek niezwłocznie powiadomić Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w .......... o wszelkich zmianach mających wpływ na uprawnienia do Karty Dużej Rodziny.

……………………………
podpis
jaaaa

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x