Nie wiem jak to wygląda ale szukałbym w zakładce poczta potwierdzenia. Z tego co ja ostatnio rozmawiałem z moim UW, systemy dziedzinowe nie są w pełni dostosowane i nawet jakbym wysłał przez system to i tak musiałbym wysłać dodatkowo to samo przez E-Puap. Samo wysłanie przez system dziedzinowy na dzień dzisiejszy nie wystarczy (według nich).
w skrzynce odbiorczej pojawia się niby potwierdzenie doręczenia, ale czy to jest równoznaczne z tym, że oni to odebrali to nie jestem pewny. Info-r twierdzi, że tak. Za nich jednak nie można być pewny. Wolałbym jakąś informację, że oni to otworzyli
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Pracuję na Izydzie. Chciałam wysłać wniosek do Urzędu Wojewódzkiego, doszłam do adresata czyli Urzędu Wojewódzkiego i przez cały czas pokazuje się komunikat ,że brak adresata. Próbowałam już robić na różne sposoby, tak jak mi mówili w Inforze, ale nie da rady. Nie potrafią mi pomóc.Może miał ktoś taki problem i pomoże mi go rozwiązać. Z góry dziękuję.
No to tak, UPD powinno się wygenerować i przyjść na pocztę w momencie odczytania wiadomości przez adresata, co zabawne moja wiadomość doszła do UW, ale UPD się nie wygenerowało..także informatyzacja kraju jak zwykle w lesie