powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem
Re: powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem
a ja zlozylam teraz wniosek i mi pani z gopsu kazala dolaczyc to zaswiadczenie czy to dobrze?
Re: powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem
Zaświadczenia są potrzebne do wszystkich wniosków które będą rozpatrywane po 01.01.2009r.
totalna bzdura lidka zaswiadczenia po listopadzie dopiero!!!!
nam na szkoleniu powiedzieli że od 1 stycznia wołać
A na Mazurkiewicz mówił że od 1 listopada. jak można wymagać zaświadczenia skoro nie ma jeszcze druków? Nie szalejcie
zapis ustawy obowiązuje od 01.01.09 a sprawa druków to inna rzecz
jak to inna rzecz ten artykuł wchodzi w życie dopiero 1 listopada, wolniej trochę ludzie, nie szalejcie tak
przeczytajcie art.18 ustawy z dn. 6 grudnia 2008 o zm. ustawy Kodeks Pracy(Dz.U08.237.1654)
Oprócz powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
potracenie nienależnie pobranych
czy wypłacić??
co z tym zaświadczeniem lekarskim
do becikowego może być też akt zupełny czy tylko skrócony?
Pomocy
może taki być?
nienależnie pobrane
becikowe- ona tu on w niemczech
koordynacja
becik
akcja informacyjna
Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zupełny zamiast skróconego
becikowe
becikowe-ojciec obywatel kanady
Becik