praca mgr o PCPR - Stare tematy

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 04 paź 2010, 21:46

Witam, w tym roku chciałabym zacząć pisać pracę mgr na temat PCPR w moim powiecie. mam problem z ułożeniem planu pracy. Temat brzmi: ROLA I ZADANIA POWIATOWEGO CENTRUM POMOCY RODZINIE W ... W LATACH 2000-2010
czy moge prosić o pomoc?
~magda

Napisano: 04 paź 2010, 23:40

podaj e-mail? Pomogę Tobie.
~uu

Napisano: 08 paź 2010, 14:06

uu prosze: [email protected] będę wdzieczna.
~magda

Napisano: 08 paź 2010, 14:07

Nie za szeroki ten temat? Na temat każdego zadania można napisać pracę magisterską.
~H2O

Napisano: 08 paź 2010, 20:08

wiem wiem ale ja się chce skupić na tych realizowanych przez PCPR w moim powiecie
~magda

Napisano: 14 paź 2010, 20:58

to napisz z jakiego powiatu jesteś.... bo to jest ważne
~Paulina

Napisano: 15 paź 2010, 17:22

A może sama napisałabyś plan pracy a potem pracę. Gdy będziesz pracowała, to będziesz prosiła koleżanki, aby coś trudniejszego za Ciebie robiły? Odwagi to nic trudnego i życzę Ci powodzenia. A zadania PCPR określa art. 19 ustawy o pomocy społecznej, bo są to zadania powiatu, mogą być też zadania zlecone np. dofinansowania ze środków PFRON lub inne. Poczytaj regulamin organizacyjny swojego PCPR powinien być umieszczony na stronie BIP twojego PCPR-u.
~xxx

Napisano: 15 paź 2010, 22:58

droga xxx jestem juz pracownikiem pomocy spolecznej i nie prosze nikogo o pomoc w wykonywanych przeze mnie zadaniach Poprosilam o nakierowanie a nie o calkowite \"odwalenie za mnie roboty\" (tutaj dziekuje UU za pomoc) a to jest roznica Dziekuje za zainteresowanie z Twojej strony
~magda

Napisano: 16 paź 2010, 22:56

Proszę ;o)
~uu

Napisano: 19 paź 2010, 13:51

do wypowiedzi XXX - Można mieć wątpliwości czy dofinansowanie ze środków PFRON to zadania zlecone (w ustawie o rehabilitacji są określone jako zadania powiatu, tylko są finansowane ze środków PFRON - może zatem to zadania własne).
~P_10

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x