praca na zastępstwo od IX do XI 2016r. - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 12 paź 2016, 11:58

Proszę o pomoc. Pani we wrześniu złożyła mi wniosek o stypendium i jednocześnie oświadczyła, że od września do listopada podjęła pracę na zastępstwo. Złożyła mi dochody z sierpnia, kiedy jeszcze nie pracowała i według nich stypendium się należy. Teraz przyniosła mi zaświadczenie o zarobkach z września i po ponownym przeliczeniu dochodu już się nie łapie. Czyli od października stypendium jej się już nie należy ale co dalej jeśli w zaświadczeniu o dochodach z września pisze, iż jest zatrudniona na zastępstwo tylko do 7 listopada. To od listopada znowu jej się będzie stypendium należało. Co zrobić w takiej sytuacji :?: :?:
m@gd@

Napisano: 12 paź 2016, 13:23

ja bym odmówiła od października
tak naprawdę nie wiemy czy ta umowa nie zostanie przedłużona,albo czy pani nie podejmie kolejnej pracy
xyz@

Napisano: 12 paź 2016, 13:32

A co zrobić jak się Pani pojawi w listopadzie i powie, że już nie pracuje? Wtedy na nowo musi złożyć wniosek o stypendium z pismem dlaczego składa po terminie?
m@gd@

Napisano: 13 paź 2016, 11:54

Jeszcze jedno pytanie. Czy ja na jednej decyzji mogę przyznać stypendium na miesiąc wrzesień i odmówić prawa do stypendium od października czy to muszą być dwie decyzje?
m@gd@

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x