Praca w pomocy społecznej w czasie studiów - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 02 lip 2015, 15:36

Witam.
Gdzie proponujecie pracę, jeśli jestem na II roku pracy socjalnej (zaocznie) ? Jeszcze nie mogę być pracownikiem socjalnym. Gdzie warto iść, aby nabrać nowego doświadczenia i nadal chcieć kontynuować naukę, a potem pracę w tym zawodzie ?
Pozdrawiam i czekam na propozycje. Najchętniej miejsc, które znajdę w województwie pomorskim. :D
agnesik94

Napisano: 03 lip 2015, 9:52

Szukaj pracy w ośrodku pomocy społecznej w charakterze aspiranta pracy socjalnej, nabierzesz doświadczenia a po uzyskaniu kwalifikacji, będziesz miała teorię z praktyka.
1bas1

Napisano: 29 lip 2015, 13:57

1bas1 pisze:Szukaj pracy w ośrodku pomocy społecznej w charakterze aspiranta pracy socjalnej, nabierzesz doświadczenia a po uzyskaniu kwalifikacji, będziesz miała teorię z praktyka.
Kiedy nie mam dyplomu ukończenia mogę pracować jako aspirant pracy socjalnej. Czy będę mogła wykonywać te same czynności co pracownik socjalny ? Czy w innych instytucjach niż OPS też mogłabym zająć takie stanowisko ?
agnesik94

Napisano: 29 lip 2015, 15:21

mgops.ruciane-nida.pl/nabor-na-stanowisko/
Wprawdzie to ogłoszenie z ubiegłego roku, ale zawarte w nim są wymagania na aspiranta.
Poza tym w nowej perspektywie unijnej, w ramach programu PO WER zaplanowane są darmowe studia licencjackie i magisterskie własnie dla aspirantów pracy socjalnej :)
socjalna_ops

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x