Praca w terenie 60-letniego pracownika socj. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 01 paź 2014, 21:45

Jak sobie wyobrażacie pracę w terenie do 65 roku życia.? Będą zwolnienia z pracy czy zwolnienia z pracy terenowej?
zzzz

Napisano: 01 paź 2014, 21:49

Głupie pytanie. Pracujesz do 67 roku życia i do tego czasu wykonujesz wszystkie swoje obowiązki a więc w przypadku socjalnego także wywiady. Jeżeli nie możesz tego robić z powodu choroby to idziesz na rentę albo wcześniejszą emeryturę a na twoje miejsce przychodzi nowy pracownik.
Adam29

Napisano: 02 paź 2014, 20:00

Głupia jest Twoja odpowiedz na pytanie. Skoro policja, nauczyciele i kuratorzy sądowi moga cieszyć sie przywilejem przejścia na wcześniejsza emeryturę z powodu warunków pracy, to dlaczego umoczeni w tym samym bagnie patologii pracownicy socjalni maja pracować aż do śmierci z wyczerpania!?
Kolejny absurd i pole do protestów! :evil:
29bójca

Napisano: 02 paź 2014, 20:20

Ja nie wyobrażam sobie pracownika socjalnego biegającego po piętrach bloku np. 4-piętrowego bez windy w wieku 67 lat, a przecież wszyscy 67 latkowie nie będą siedzieć w biurze
abc1

Napisano: 02 paź 2014, 22:01

Będzie chodził w teren w obszarach wiejskich, po górkach mniejszych lub większych i będzie to pewna rehabilitacja.
Gość

Napisano: 03 paź 2014, 12:14

Ja np. wyobrażam siebie jako energicznego pracownika socjalnego w tym wieku, a nie niedołężną staruszkę. Więc nie wiem, o co Wam chodzi :)
Asia4

Napisano: 03 paź 2014, 13:02

Zaczekaj do tych lat swego życia i nie trzeba będzie już używać wyobraźni.
Gość

Napisano: 03 paź 2014, 13:21

Ja mam zamiar byś zawsze sprawna (przynajmniej fizycznie :D ).
Asia4

Napisano: 03 paź 2014, 15:45

Nie róbcie z siebie francuskich pudli.
Co mają powiedzieć budowlańcy, kasjerki, listonosze?
Ruch to zdrowie. Nikt wam nie każe biegać. Wystarczy truchcik:P

A o przywilejach zapomnijcie. Jesteście tylko personelem pomocniczym.
Adam29

Napisano: 03 paź 2014, 18:46

kuratorzy sądowi nie mają i nigdy nie mieli tego przywileju
dmm

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x