Pracownicy socjalni- pogłębiona praca socjalna - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 10 kwie 2019, 13:28

Witam wszystkich pracowników socjalnych, również tych praktykujących wyłącznie pracą socjalną, bez postępowań administracyjnych.

1.Czy poza zakładem pracy macie w innym miejscu (np. internet, inne ośrodki, czy organizacje) możliwość uzyskania wsparcia w sytuacjach pojawienia się szczególnie trudnych przypadków w pracy klientem, podejmowania ważnych decyzji w kwestii występowania do sądów, prokuratury,gdy należy już podejmować działania bez zgody klienta.

2. Czego brakuje Wam w internecie, co mogłoby ułatwić/usprawnić Wasze działania, aby nie pozostawać z tymi dylematami sam na sam, a wykonywana przez Was praca nie była w takim stopniu obciążająca.
Z góry dziękuje za odpowiedzi:)
Videl123
Praktykant
Od: 25 kwie 2016, 21:44
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2019, 23:47

Ad. 1. „Poza zakładem pracy NIE MAM w innym miejscu (np. internet, inne ośrodki, czy organizacje) możliwości uzyskania wsparcia w sytuacjach pojawienia się szczególnie trudnych przypadków w pracy klientem”. Jak sam sobie nie poradzę, to :? ...
A odnośnie do dalszej części tego punktu, czyli: „podejmowania ważnych decyzji w kwestii występowania do sądów, prokuratury, gdy należy już podejmować działania bez zgody klienta”, to w zasadzie nie wiem o co Ci chodzi... Ale też sam daję radę 8-)
Ad. 2. W internecie nie brakuje mi niczego, znajduję tam wszystko, czego mi potrzeba ;) Ale to nie powoduje, że moja praca jest mniej obciążająca :cry:
Quidquid latine scriptum sit, sapienter videtur
Ten z Łopieki
Awatar użytkownika
VIP
Od: 01 lut 2018, 11:37
Zajmuję się: rzucam pyrami w dinozaury

Napisano: 11 kwie 2019, 6:27

Gratuluję, a długo już jesteś w zawodzie, jeśli można wiedzieć?
Videl123
Praktykant
Od: 25 kwie 2016, 21:44
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x