jestem pracownikiem socjalnym w zol ale moja praca dallleko odbiega od pracy pracownika socjaklnego bliższa jest bpracy opiekunki i tak mam spisany zakres czynności tylko że to co ja robię pielęgniarki wpisują sobie do kwestionariusza pielęgniarskiego pacjenta jako ich pracę
jestem pracownikiem socjalnym w zol ale moja praca dallleko odbiega od pracy pracownika socjaklnego bliższa jest bpracy opiekunki i tak mam spisany zakres czynności tylko że to co ja robię pielęgniarki wpisują sobie do kwestionariusza pielęgniarskiego pacjenta jako ich pracę
jestem pracownikiem socjalnym w zol ale moja praca daleko odbiega od pracy pracownika socjalnego bliższa jest pracy opiekunki i tak mam spisany zakres czynności tylko że to co ja robię pielęgniarki wpisują sobie do kwestionariusza pielęgniarskiego pacjenta jako ich pracę a więc myję,kąpię,golę,karmię i pomagam rehabilitantce.
Czy pracownik socjalny zatrudniony w OPS może przeprowadzać wywiady środowiskowe w ZOL-u w ramach swoich obowiązków. Nie powinien mieć za to płacone, praca nie powinna odbywać się na mocy zawartego porozumienia między placówkami?
Pracownik socjalny w ZOL to oczywiście, że powinien być zatrudniony, ale to co napisała Irena to kpina. CO To w ogóle jest?, czym TY się zajmujesz? To nie dla pracownika socjalnego taki zakres czynności, a co najlepsze pielegniarki sobie wpisują.
Czy pracownik socjalny zatrudniony w ZOL może przeprowadzać wywiady środowiskowe? Pracownik Socjalny w ZOL uważa , że powinien to robić pracownik socjlany OPS.