PRACOWNIK SOCJALNY W ZOL - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 18 lip 2010, 22:24

jestem pracownikiem socjalnym w zol ale moja praca dallleko odbiega od pracy pracownika socjaklnego bliższa jest bpracy opiekunki i tak mam spisany zakres czynności tylko że to co ja robię pielęgniarki wpisują sobie do kwestionariusza pielęgniarskiego pacjenta jako ich pracę
~irena

Napisano: 18 lip 2010, 22:24

jestem pracownikiem socjalnym w zol ale moja praca dallleko odbiega od pracy pracownika socjaklnego bliższa jest bpracy opiekunki i tak mam spisany zakres czynności tylko że to co ja robię pielęgniarki wpisują sobie do kwestionariusza pielęgniarskiego pacjenta jako ich pracę
~irena

Napisano: 18 lip 2010, 22:28

jestem pracownikiem socjalnym w zol ale moja praca daleko odbiega od pracy pracownika socjalnego bliższa jest pracy opiekunki i tak mam spisany zakres czynności tylko że to co ja robię pielęgniarki wpisują sobie do kwestionariusza pielęgniarskiego pacjenta jako ich pracę a więc myję,kąpię,golę,karmię i pomagam rehabilitantce.
~irena

Napisano: 17 wrz 2010, 15:12

ja z kolei w ramach rejonu miałam Zol i tam realizowałam zadania również
~j.f

Napisano: 21 lut 2012, 16:42

Czy pracownik socjalny zatrudniony w OPS może przeprowadzać wywiady środowiskowe w ZOL-u w ramach swoich obowiązków. Nie powinien mieć za to płacone, praca nie powinna odbywać się na mocy zawartego porozumienia między placówkami?
~kama

Napisano: 29 mar 2012, 16:08

Pracownik socjalny w ZOL to oczywiście, że powinien być zatrudniony, ale to co napisała Irena to kpina. CO To w ogóle jest?, czym TY się zajmujesz? To nie dla pracownika socjalnego taki zakres czynności, a co najlepsze pielegniarki sobie wpisują.
~hala

Napisano: 04 kwie 2012, 11:13

Czy pracownik socjalny zatrudniony w ZOL może przeprowadzać wywiady środowiskowe? Pracownik Socjalny w ZOL uważa , że powinien to robić pracownik socjlany OPS.
~ewa

Napisano: 12 gru 2013, 14:25

czy jeśli któryś z pacjentów ZOL zechce starać się o umieszczenie w DPS to przeprowadzasz również wywiad środowiskowo-rodzinny?
~elżbieta

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x