problem!!! - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 31 sie 2014, 20:18

Mam problem, albowiem pewna Pani złożyła u mnie wniosek na stypendium dla swoich dzieci. Problem polega na tym, że mąż tej Pani ma swoją firmę za granicą. Jakich dokumentów żądać od wnioskodawcy? Jeżeli ktoś ma swoją działalność to musi przecież złożyć zaświadczenie o formie opodatkowania ze skarbówki, a co w tej sytuacji skoro firma jest za granicą???Proszę o pomoc!!!
Karol42

Napisano: 01 wrz 2014, 10:33

Nikt nie wie jak rozwiązać ten problem? Proszę choćby o podpowiedź jakby to rozwiązać, co z tym zrobić?
Karol42

Napisano: 01 wrz 2014, 11:28

dla mnie to jest jakieś nieporozumienie,że jeden członek rodziny pracuje za granicą i rodzina ubiega się o stypendium
zakładając,że rodzina jest 4 osobowa, pan pracuje w Wielkiej Brytanii,przyjmując,że jeden funt to 5,30 zł,to wystarczy,że zarabia 350 funtów miesięcznie (87,50 tygodniowo) to już rodzina ma dochód przekroczony
a jeśli ten pan zarabia 87,50 funtów tygodniowo,to nie wiem z czego tam żyje
nie no wolne żarty
xyz@

Napisano: 01 wrz 2014, 12:45

tylko jakich dokumentów żądać od tej rodziny skoro firma jest za granicą? Wystarczy oświadczenie tego Pana pod odpowiedzialnością o wysokości dochodu? Pan rozlicza się tam...
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem