najlepsze jest to, że w parametrach systemowych nie ma w ogóle tego parametruja mam najnowszą aktualizację sygnity i mam ten sam błąd. ręcznie nie umiem zmienić
No właśnie. i jeszcze w wydruku obliczeń jest informacja o najniższej emeryturzebrodafix pisze: ↑09 lip 2021, 8:07najlepsze jest to, że w parametrach systemowych nie ma w ogóle tego parametruja mam najnowszą aktualizację sygnity i mam ten sam błąd. ręcznie nie umiem zmienić![]()
jest parametr najniższy dodatek mieszkaniowy -- ale jego wartość ustala się w stosunku do najniższej emerytury![]()
no i jest zagwozdka
może ktoś jeszcze się wypowie kto działa na sygnity?
cenę 1 KWh zmienili aktualizacją a tu zmiany brak
Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
spójrzcie naaktualizacje 2-14-6 co myślicie?mag027 pisze: ↑09 lip 2021, 8:57Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
Ja liczę, że ktoś zgłosi problem do Sygnity. Jak nie, to pewnie w przyszłym tygodniu będę dzwonić, choć nie lubię gadać z programistami i informatykami. Dla mnie to OBCY.![]()
urlop mam od poniedziałku..Gosia1979 pisze: ↑09 lip 2021, 9:12spójrzcie naaktualizacje 2-14-6 co myślicie?mag027 pisze: ↑09 lip 2021, 8:57Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(
Ja liczę, że ktoś zgłosi problem do Sygnity. Jak nie, to pewnie w przyszłym tygodniu będę dzwonić, choć nie lubię gadać z programistami i informatykami. Dla mnie to OBCY.![]()
u mnie już jest nowa wersja do pobrania aktualizacji 2-15-3.Gosia1979 pisze: ↑09 lip 2021, 9:13urlop mam od poniedziałku..Gosia1979 pisze: ↑09 lip 2021, 9:12spójrzcie naaktualizacje 2-14-6 co myślicie?mag027 pisze: ↑09 lip 2021, 8:57Gosia1979 pisze:tak jest w wyliczeniach 2% emerytury. I jest problem ..szczególnie że co nie robic decyzji? przed urlopem chciałam wszystko mieć zrobione:(