problem z przelewami - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 26 lip 2022, 13:54

Pomocy, mam problem z przelewami w sygnity

Tytuł przelewu nie zaczyna się od adnotacji "SR". Przelew dla listy "Lista wypłat dla zasiłku rodzinnego i świadczenia opiekuńczego" nie zostanie wygenerowany!

jak to rozwiązać?
gucioo
Referent
Od: 09 cze 2017, 13:05
Zajmuję się: SR

Napisano: 26 lip 2022, 14:02

Lista wypłat - przelewy elektroniczne - parametry przelewów i w polu przedrostek dodaj SR lub dodatkowy tekst SR
Lady90
Starszy referent
Od: 15 sty 2018, 14:29
Zajmuję się: ŚR/ŚW/FA

Napisano: 26 lip 2022, 14:08

mam dodatkowy tekst "SR" ustawiony i nie wiem o co chodzi
gucioo
Referent
Od: 09 cze 2017, 13:05
Zajmuję się: SR

Napisano: 28 lip 2022, 14:58

Aby dodać wymagane adnotacje w tytule każdego przelewu, należy wybrać w konfiguracji parametrów przelewów elektronicznych dodatkowy znacznik "Element dodatkowy rodzaju listy wypłat" możliwy do wstawienia w polu "Tytułem".
Następnie należy zmodyfikować w słowniku "KOD Rodzaju Listy Wypłat" wartości dodatkowe, które są wykorzystywane przez znacznik "Element dodatkowy rodzaju listy wypłat" podczas generowaniu przelewów elektronicznych.
Domyślną wartość dodatkową elementów słownika "KOD Rodzaju Listy Wypłat" można modyfikować od strony elementów słownika (Administracja -> Słowniki -> Lokalne -> Słowniki uniwersalne -> Kod Rodzaju Listy wypłat -> przycisk Elementy).
Przykładowo dla elementu -Lista wypłat dla świadczenia z funduszu alimentacyjnego na zakładce /Wartości dodatkowe/ w pozycji Tekst do przelewu należy wpisać wartość FA.
madziun506
Stażysta
Od: 08 paź 2021, 9:36
Zajmuję się: św/ZR/ST

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x