problemy po dużej aktualizacji w Sygnity
problemy po dużej aktualizacji w Sygnity
Czy u was sa tez problemy z zatwierdzeniem decyzji zmieniających po tej dużej aktualizacji w programie Sygnity?
Re: problemy po dużej aktualizacji w Sygnity
kobieta miała przyznae rodzinne na dziecko i teraz urodziła nastepne więc dodałam wniosek i decyzję zmieniajacą. Chcąc ja zatwierdzic nie mogę, wyskakuje mi taki komunikat:
Nie można zatwierdzić decyzji zmieniającej w całości, jeśli decyzja zmieniana ma wypłaty w realizacji lub jeśli do zmienianej decyzji istnieją decyzje zmieniające w części, które mają jakieś wypłaty w realizacji!
Nie można zatwierdzić decyzji zmieniającej w całości, jeśli decyzja zmieniana ma wypłaty w realizacji lub jeśli do zmienianej decyzji istnieją decyzje zmieniające w części, które mają jakieś wypłaty w realizacji!
SR? Pomost Std? o to pytałem.
pozdrawiam
pozdrawiam
Świadczenia rodzinne oczywiście. Tomek wiesz co mozna zrobić?
sorki, ja od Pomostu jestem. Dlatego dopytywałem. Wrzuć pytanko na naszym forum SR, tam od razu Ci odpowiedzą.
sprawdź czy masz potwierdzone listy wypłat jeśli nie to potwierdź, ewentualnie możesz mieć wygenerowane próbne listy wypłat które nie są zatwierdzone to je usuń albo zatwierdź potwierdź jeśli są wypłacone
Oprócz problemy po dużej aktualizacji w Sygnity - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
ePUAP
zmiana login
Sygnity
jak można znaleźć osoby które w poprzednich okresach zwracały świadczenia w programie AMAzis
tytuł wykonawczy
Jak dodać rodzine do Pieczy zastepczej -problem
pełnoletni nie uczy się
Sygnity-zmiana osoby ubiegającej się- śr
Składka Sygnity
Nie działa SAC pod nowym adresem
pomyłka w zrobieniu aktualizacji
zmiana decyzji na zasiłek stały
EFS - generator wniosków
nowa ustawa, a Pomost
QWANT program finansowo-księgowy
Quicksoft