problemy po dużej aktualizacji w Sygnity

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~nnn

problemy po dużej aktualizacji w Sygnity

Post autor: ~nnn »

Czy u was sa tez problemy z zatwierdzeniem decyzji zmieniających po tej dużej aktualizacji w programie Sygnity?
~Tomek

Re: problemy po dużej aktualizacji w Sygnity

Post autor: ~Tomek »

ale jakiego programu?
~nnn

kobieta miała przyznae rodzinne na dziecko i teraz urodziła nastepne więc dodałam wniosek i decyzję zmieniajacą. Chcąc ja zatwierdzic nie mogę, wyskakuje mi taki komunikat:
Nie można zatwierdzić decyzji zmieniającej w całości, jeśli decyzja zmieniana ma wypłaty w realizacji lub jeśli do zmienianej decyzji istnieją decyzje zmieniające w części, które mają jakieś wypłaty w realizacji!
~Tomek

SR? Pomost Std? o to pytałem.
pozdrawiam
~nnn

Świadczenia rodzinne oczywiście. Tomek wiesz co mozna zrobić?
~Tomek

sorki, ja od Pomostu jestem. Dlatego dopytywałem. Wrzuć pytanko na naszym forum SR, tam od razu Ci odpowiedzą.
~nnn

Szkoda ale dzięki
~miśka

Post autor: ~miśka »

sprawdź czy masz potwierdzone listy wypłat jeśli nie to potwierdź, ewentualnie możesz mieć wygenerowane próbne listy wypłat które nie są zatwierdzone to je usuń albo zatwierdź potwierdź jeśli są wypłacone
~adam

Post autor: ~adam »

Właśnie !
ODPOWIEDZ