Program sygnity na dwóch stanowiskach. Na jednym z komputerów informacja:Nie można nawiązać połączenia z serwerem bazy danych.
Wystąpił następujący błąd:
ISC ERROR CODE:335544472
Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć?
Sygnity
Re: Sygnity
Ten błąd wystąpił podczas robienia poprawek do sygnity.Połączenie jest na komp.wszystko działa-połączenia sieciowe i lokalne działają.Świadczenia na 2 stanowisku też wszystko jest ok.Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało:-)
przegraj cały katalog Syg_swiadczeniarodzinne z dysku c dzialajacej stacji na ta nie dzialajacą. cos nie poszlo przy aktualizacji na stacji roboczej. tez tak kiedys mialem. powinno pomoc.
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
ewentualnie sprawdź czy program antywirusowy nie blokuje dostępu do Świadczeń Rodzinnych
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
Bardzo wam wszyskim dziękuję za podpowiedzi:-)dzięki ~`m tak właśnie zrobiłam.
Bardzo wam wszyskim dziękuję za podpowiedzi:-)dzięki ~`m tak właśnie zrobiłam.
Prosze o pomoc od niedawna pracuje na tym programie a po ostatnich teraz aktualizacjach mam nastepujacy problem. Po wprowadzeniu wniosku niechce program mi zatwierdzic jezeli osoba na ktora bylo poprzednio przyznane rodzinne w nowym okresie ma juz swoje dziecko lub gdy skaczyla 18lat tez niechce program zatwierdzic jej funduszu. Prosze o pomoc bo ten blad blokuje mi prace a czasu mam juz nie wiele z funduszu. Z gory dziekuje za pomoc
Oprócz Sygnity - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
Jak wysłać i wygenerować korektę sprawozdania w S FUNDUSZ
dłużnik odwołał się
dochód uzyskany
Sprawozdania kwartalne
jak wczytać do sac zbiór centralny?
decyzja uchylająca
ePUAP
zmiana login
jak można znaleźć osoby które w poprzednich okresach zwracały świadczenia w programie AMAzis
tytuł wykonawczy
Jak dodać rodzine do Pieczy zastepczej -problem
pełnoletni nie uczy się
Sygnity-zmiana osoby ubiegającej się- śr
problemy po dużej aktualizacji w Sygnity
Składka Sygnity
Nie działa SAC pod nowym adresem