Sygnity

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
ODPOWIEDZ
~Beata

Sygnity

Post autor: ~Beata »

Program sygnity na dwóch stanowiskach. Na jednym z komputerów informacja:Nie można nawiązać połączenia z serwerem bazy danych.

Wystąpił następujący błąd:

ISC ERROR CODE:335544472
Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć?
~domino

Re: Sygnity

Post autor: ~domino »

odśwież serwer, może zerwało połączenie
~Beata

Ten błąd wystąpił podczas robienia poprawek do sygnity.Połączenie jest na komp.wszystko działa-połączenia sieciowe i lokalne działają.Świadczenia na 2 stanowisku też wszystko jest ok.Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało:-)
~m

Post autor: ~m »

przegraj cały katalog Syg_swiadczeniarodzinne z dysku c dzialajacej stacji na ta nie dzialajacą. cos nie poszlo przy aktualizacji na stacji roboczej. tez tak kiedys mialem. powinno pomoc.
Ojciec76
Administrator
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
Kontakt:

Post autor: Ojciec76 »

ewentualnie sprawdź czy program antywirusowy nie blokuje dostępu do Świadczeń Rodzinnych
Solitudo cordis,
Solitudo animae
~Beata

Bardzo wam wszyskim dziękuję za podpowiedzi:-)dzięki ~`m tak właśnie zrobiłam.
~Beata

Bardzo wam wszyskim dziękuję za podpowiedzi:-)dzięki ~`m tak właśnie zrobiłam.
gosc

Post autor: gosc »

Prosze o pomoc od niedawna pracuje na tym programie a po ostatnich teraz aktualizacjach mam nastepujacy problem. Po wprowadzeniu wniosku niechce program mi zatwierdzic jezeli osoba na ktora bylo poprzednio przyznane rodzinne w nowym okresie ma juz swoje dziecko lub gdy skaczyla 18lat tez niechce program zatwierdzic jej funduszu. Prosze o pomoc bo ten blad blokuje mi prace a czasu mam juz nie wiele z funduszu. Z gory dziekuje za pomoc
ODPOWIEDZ