Problemy ze zbiorem centarlnym pomost std - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 18 kwie 2012, 11:42

Witam, mam problem ze zbiorem centralnym, Dotyczy on posiłku z programu Pomoc państwa..... Widzi podwójnie fakture, którą wprowadziłam za posiłki, a tym samym kwota jest podwójna??? Co robić ????
~Kornelia

Napisano: 18 kwie 2012, 11:52

cofnąc realizacje faktury, usunąć ją i ponownie odbudować zbiór centralny
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 18 kwie 2012, 11:53

zaraz: to są dwie faktury czy jedna ze źle naliczoną kwotą?? jeśli dwie faktury, to zrobić jak napisałem wyżej, jeśłi jedna faktura to cofnąć jej rozliczenie i wstawić prawidłową kwotę, rozliczyć i ponownie odbudować zbiór centralny
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 18 kwie 2012, 12:01

To jest około 30 faktur z poprawnie naliczona kwotą, tyle tylko, że program widzi nie 30 a 60 faktur. Stąd podwójna kwota za posiłek.
~Kornelia

Napisano: 18 kwie 2012, 12:45

Może masz jakiś filtr włączony na liście dokumentów rozliczeniowych i nie widzisz wszystkich, zobacz. Możesz sobie też zrobić raport ze zrealizowanych świadczeń za ten okres, wybierając ten rodzaj świadczenia i zobaczysz ile wyjdzie.
~Tomek

Napisano: 18 kwie 2012, 12:55

Wykonałam raport i wychodzi ok, kwota się zgadza a w zbiorach wychodzi podwójnie.
~Kornelia

Napisano: 18 kwie 2012, 13:19

A pozostałe rzeczy z programu dożywiania, może masz przekazanie sprzętu, pozostałe koszty czy coś takiego, wszystko liczy się w zbiorze.
~Tomek

Napisano: 18 kwie 2012, 13:24

Nie mam innych rzeczy, które maja wpływ na kwotę w zbiorze. Dziwne jest to, że cofnełam zatwierdzenie wszytkich faktur i zbiór wychodzi 100%. Tylko nie wiem czy mogę tak wysłać ???
~Kornelia

Napisano: 18 kwie 2012, 14:32

proponuję abyś zgłosiła na serwis, bo tak to ciężko Ci pomóc \"w ciemno\"
~Tomek

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x