program 200 zł - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 20 gru 2013, 16:10

czy orientujecie się w jaki sposób składamy zapotrzebowanie na styczeń 2014 na 200 zł (pomoc) - za grudzień (do wypłaty w styczniu )?
~malgo

Napisano: 20 gru 2013, 16:19

to już jest uchwała?
~iwąka

Napisano: 20 gru 2013, 16:21

jest projekt rozporządzenia na stronie Ministerstwa w aktualnościach
~Ania

Napisano: 20 gru 2013, 16:27

oj chodzi mi o pomoc za grudzień i do wypłaty w styczniu
~malgo

Napisano: 20 gru 2013, 17:12

malgo - nie rozumiem, to jak TY wypłacasz? za grudzień płacimy razem w dniu wypłaty świadczenia pielęgnacyjnego tzn; za grudzień w grudniu i ja wołałam kasę w listopadzie na grudzień i mam już po wypłatach ....pozdrawiam
~bb

Napisano: 20 gru 2013, 20:38

bb, wez pod uwage to, ze sa tac ludzi ktorzy np. Zlozyli wniosek na SP dzis wiec trzeba wydac decyzje, potem musi ja odebrac, nastepnie musi sie uprawomocnic i dopiero wszczac postepowanie na 200 zl i i wydac decyzje. I pewnie bedzie juz polowa dtycznia. To wszystko wymaga czasu.
~ja

Napisano: 23 gru 2013, 9:00

\"To wszystko wymaga czasu. \"

To się zapotrzebowanie robi z górką głąbie. I nikt nie musi na nic czekać miesiąc.
~Iks

Napisano: 23 gru 2013, 9:24

IKS, głąbie - a jeżeli otrzymasz decyzje z ROPS od IV do XII w grudniu to jak przewidzisz taką sytuację i zaplanujesz wcześniej?
~mamira

Napisano: 23 gru 2013, 9:30

co z ROPS? świadczenie pielęgnacyjne? Przecież to nie podlega koordynacji. Jakoś nie mieliśmy problemów z wypłatami i dla wszystkich starczało miesiąc w miesiąc a za każdym razem była inna liczba uprawnionych. Sztuczne problemy robicie.
~Iks

Napisano: 23 gru 2013, 10:32

Doucz się ciemniaku iks. Swiadczenie pielegnacyjne nie podlega koordynacji? Ty nawert elementarnej wiedzy nie masz wiec lepiej sie nie odzywaj jak masz głu.poty wypisywac i pokazywac zenujaca niekompetencje
~ops

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x