Witam!
Proszę o podpowiedź czy istnieje gdzieś zapis, iż stypendia muszą być realizowane w jakimś programie.aplikacji do obsług świadczeń? Czy można "robić je ręcznie"?
nie widzialam takiego zapisu, w poprzednich okresach było robione ręcznie, w tym próbuje cos robić. chcesz/ masz wiedzę odnośnie innych moich postów o stypendium, bardzo chętnie węjde z kimś w stały kontakt, by się wspierać. bo doczekać sie odpowiedzi to tu trudno- a wielka szkoda.
Ja właśnie próbuję odejść od programu, bo coraz mniej osób mam na stypendiach i właściwie wprowadzam do systemu tylko po to, żeby księgowa miała przelew elektroniczny. Dla mnie to strata czasu i pieniędzy, bo program kosztuje, a pożytku prawie żadnego. I tak praktycznie robię wszystko ręcznie, a decyzje wprowadzam kumulatywnie za dany semestr, bo u nas jakoś ciągle dużo zmian
Zapisu takiego nie ma. Faktycznie jest coraz mniej osób, które korzystają ze stypendium.
Ja osobiście robię to w programie, ale zaraz może się okazać, że nie będzie opłacało się wykupić licencji.