program do stypendiów - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 21 sie 2014, 15:25

Mam pytanko jaki macie program do stypendiów.
a..

Napisano: 22 sie 2014, 8:56

jest coś takiego jak wyszukiwarka tematów
proponuję najpierw z niej skorzystać i nie zaśmiecać forum
search.php?keywords=program+do+stypendi ... &fid[0]=46
xyz@

Napisano: 22 sie 2014, 9:33

Sygnity
kaśka11

Napisano: 22 sie 2014, 9:48

do Kaśka 11
Jesli można to bardzo prosimy o jakiś kontakt telefoniczny bądź e-mail do mozliwości kontaktu. My własnie testujemy program i chętnie byśmy wymienily sie spostrzeżeniami.

do xyz@
wyszukiwarka nie wyczerpała tematu i nie uważam,
że akurat to pytanie będzie zaśmiecać forum i tego typu uszczypliwości nie są potrzebne.
Pozdrawiam
I...

Napisano: 22 sie 2014, 10:22

My zakupiliśmy licencję z m-c temu na nowy okres, troszkę już go prześledziłam może nie do końca jestem doświadczona w tym temacie ale w czym ci pomóc?
kaśka11

Napisano: 22 sie 2014, 10:44

zakładanie nowego tematu o tym samym tytule to jest właśnie zaśmiecanie forum
daję sobie rękę uciąć,że z wyszukiwarki skorzystałaś (o ile w ogóle) po tym jak założyłaś nowy wątek
bo gdybyś trochę pomyślała,to zadałabyś pytanie w istniejącym wątku
xyz@

Napisano: 22 sie 2014, 10:47

do xyz
Jesli cię to nie interesuje to nie zaglądaj do tego wątku, widać że nudzi ci się, weź sie lepiej za robotę!
gops4

Napisano: 22 sie 2014, 10:48

lepiej pilnuj swojego biurka i swojej roboty
xyz@

Napisano: 22 sie 2014, 10:55

skleciłysmy jak na razie takie pytania:
1. czy wypłacacie stypendium za miesiace wrzesień - grudzień jednorazowo i w jakim miesiącu,czy może wypłacacie za cały rok z góry?
2. czy w przypadku kiedy jest więcej niz jedno dziecko w rodzinie wydajecie jedna decyzje czy oddzielna decyzje na każde dziecko?
3. czy ten program pozwala rozliczyć wypłacone stypendium w podziale na dotacje i środki własne i jeśli tak to gdzie w programie można to znaleść? Z góry dziękuję!
I...

Napisano: 26 sie 2014, 10:59

I... pisze:skleciłysmy jak na razie takie pytania:
1. czy wypłacacie stypendium za miesiace wrzesień - grudzień jednorazowo i w jakim miesiącu,czy może wypłacacie za cały rok z góry?
2. czy w przypadku kiedy jest więcej niz jedno dziecko w rodzinie wydajecie jedna decyzje czy oddzielna decyzje na każde dziecko?
3. czy ten program pozwala rozliczyć wypłacone stypendium w podziale na dotacje i środki własne i jeśli tak to gdzie w programie można to znaleść? Z góry dziękuję!
ad1. plan tworzymy miesięczny, wypłacamy w 2 ratach tj. I rata do grudnia II rata do sierpnia, jednorazowo do wysokości przyznanego świadczenia/okazanych faktur rachunków.
Jeżeli chcemy wypłacić I ratę wcześniej niż grudniu przesuwamy wypłaty na wcześniejszy termin, ponieważ program nie wypłaci świadczenia za m-c grudzień (gdzie w planie wypłaty ustawiona jest zawsze domyślnie data na 2014-12-01).
ad2. wydajemy decyzje osobno na każde dziecko mimo ze wnioskodawca jest ten sam
ad3. nie jestem w stanie teraz odp ponieważ sama mam z typ problem, w sprawozdaniach jest tak możliwość ale program zbiera źle dane i robię to ręcznie.
Chętnie bym wymieniła się informacjami z osobami które dłużej pracują w tym programie.
Pozdrawiam
karolina123

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x