PROGRAM NA STYPENDIA - Oprogramowanie

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 30 gru 2010, 11:25

Mamy Talesa i jak na razie się sprawdza
Madzia
Madzia Ops
Praktykant
Od: 30 gru 2010, 11:19
Zajmuję się:

Napisano: 06 sty 2011, 1:13

No i znowu pracownik Inforu się odezwał
~ops

Napisano: 07 sty 2011, 10:34

oj kogoś strasznie bolą pozytywne opinie o Inforze :-) jak to ciężko przyjąć do wiadomości że może faktycznie mają dobre i do tego TANIE programy, ciężkie do przełknięcia dla innych nieprawdaż
~Iza

Napisano: 07 sty 2011, 18:34

czy ja wiem przez ich program wypłaciłam podwójnie zasiłki pielęgnacyjne i to nie pierwszy raz nie byli mi wstanie wytłumaczyć jak to się stało wiec z nich zrezygnowałam w tym roku z świadczeń rodzinnych
~ops

Napisano: 07 sty 2011, 18:34

czy ja wiem przez ich program wypłaciłam podwójnie zasiłki pielęgnacyjne i to nie pierwszy raz nie byli mi wstanie wytłumaczyć jak to się stało wiec z nich zrezygnowałam w tym roku z świadczeń rodzinnych
~ops

Napisano: 08 sty 2011, 15:10

a to trzeba czytać jak program pisze komunikat i nie zakładać nowych wniosków przy niezamkniętych starych tylko robić przedłużenie zmianą albo automatem, a jak się robi przedłużanie automatem i do tego zakłada nowe (nie wiedzieć czemu) wniosku i do tego nie czyta komunikatów, że za dany miesiąc osoba już miała przyznany pielęgnacyjny to już trzeba mieć pretensje tylko do siebie :-)
~Iza

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem