Program wyrównywania różnic między regionami
-
- Stażysta
- Zajmuję się: AS
- Kontakt:
Program wyrównywania różnic między regionami
Od niedawna (listopad) mam AS+Program wyrównywania... Nie mam pewności kto i na co może składać Wnioski, ktoś może coś podpowie..., Nawet Wzoru Wniosku nie mogę odnaleźć..
-
- Stażysta
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Kontakt:
Re: Program wyrównywania różnic między regionami
w 16 roku była podpisana jedyna umowa z PUPem, więc do 15.01. sprawozdanie z Obszaru G, załącz.3 ale do końcowego sprawozdania tj. 31.01 sprawozdanie merytoryczne..?czyli opisówka..? Czy ktoś coś podpowie..?:) w umowie jes: opis projektu, ocena efektów dofinansowania itp... Cz PUP może poprosić o taką opisówkę.. w końcu to oni realizowali.. sama już nie wiem..
Złóż na razie samo sprawozdanie a w między czasie przygotuj sobie rozliczenie. Pewnie, że PUP może napisać, bo na ich rzecz przyszły te pieniądze.
-
- Stażysta
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Kontakt:
Piszę roczne sprawozdanie obszar G.....
PUP przesłał mi różne załączniki ale sama muszę utworzyć tą część merytoryczną, nie ma sprawy, w końcu to mój obowiązek.. jednak mam kilka niepewności....czy może być w formie tabelki? jak bardzo szczegółowo opisać ten projekt. Mam dofinansowanie do jednej osoby która została zatrudniona na stanowisku kierowcy i wyposażono stanowisko tj. zakupiono samochód.
Ktoś pisze to sprawozdanie może coś podpowie. ??? Niestety nie mam teczek z poprzednich lat i nie wiem co dokładnie pisać i jak to wizualnie wygląda...
A może ktoś coś może podesłać mi na prywatnego emaila: [email protected] , będę naprawdę wdzięczna.
Dziekuję bardzo
PUP przesłał mi różne załączniki ale sama muszę utworzyć tą część merytoryczną, nie ma sprawy, w końcu to mój obowiązek.. jednak mam kilka niepewności....czy może być w formie tabelki? jak bardzo szczegółowo opisać ten projekt. Mam dofinansowanie do jednej osoby która została zatrudniona na stanowisku kierowcy i wyposażono stanowisko tj. zakupiono samochód.
Ktoś pisze to sprawozdanie może coś podpowie. ??? Niestety nie mam teczek z poprzednich lat i nie wiem co dokładnie pisać i jak to wizualnie wygląda...
A może ktoś coś może podesłać mi na prywatnego emaila: [email protected] , będę naprawdę wdzięczna.
Dziekuję bardzo
Po prostu weź umowę i odnoś się po kolei do każdego punktu, który ma być w sprawozdaniu- np. po myślniku.
-
- Stażysta
- Kontakt:
Tak też próbuję czynić...
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Czy program w 2017 roku przewiduje dofinansowania do samochodu dla DPSów?
Oprócz Program wyrównywania różnic między regionami - PFRON - zadania powiatów przeczytaj również:
Dochód a 500+
LBK
ważność zaświadczenia lekarskiego - PFRON
środki ortopedyczne i pomocnicze - ograniczenia dofinasowań
schodołaz
Nowe programy PFRON
os. ubezwłasnowolniona a Wnioskodawca
ważne orzeczenie
WRMR
Likwidacja dofinansowań środków pomocniczych
bariery architektoniczne
Zasady dofinansowań do sprzętu rehabilitacyjnego i wyrobów m
turnusy rehabilitacyjne - zasady dofinansowania
powiatowy ośrodek wsparcia- porozumienie z gminą czy powiate
nowy publikator ustawy o rehabilitacji (...)
Zmiany w wyrobach medycznych 2017