Program wyrównywania róznic między regionami II
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Program wyrównywania róznic między regionami II
Ma ktoś już jakieś wieści czy będzie realizowany w 2015 roku?
Re: Program wyrównywania róznic między regionami II
Na razie jeszcze cisza. Szczerze...mogłoby nie być, bo już nie ogarniam: algorytmowe, As, sekretariat, perspektywa zmian personalnych... 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja też liczę że nie będzie, mam właściwie cała społeczną + AS, i wyrównywanie różnic. A wyrównywaniem różnic zawsze najwięcej problemu i stresu.
a ogarnia ktoś z was Powiatowy Program na Rzecz Osób Niepełnosprawnych. Muszę w ramach tzw. wolnego czasu pisać sprawozdanie i nowy program na kolejne lata....Plus to wszystko o czym piszecie 

Też to mam. Wiesz, co robię ze sprawozdaniem? Wysyłam listy do wszelkich możliwych urzędów, stowarzyszeń, szkół, fundacji, jakie tylko znalazłam w powiecie i piszę, ze zgodnie z ustawą ble, ble, ble powiat zobowiązany jest udostępnić na potrzeby (...) sprawozdanie roczne z realizacji (...) i że chcąc całościowo zobrazować działania wielu instytucji z terenu naszego powiatu, zwracam się z prośbą o przesłanie danych. Dołączam program (albo i nie). Później otrzymuję od większości jakieś info i bardzo "ogólnikowo - opisowo" odsyłam.
Aaaa, oprócz tych wszystkich zadań, w ramach "awansu" zostałam jeszcze członkiem społecznej rady ds ON 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
widzę że wszędzie tak wesoło jak u nas z zakresem obowiązków 

Dzięki za info
sprawozdanie piszę w miarę sprawnie ale kiedy znaleźć czas na pisanie nowego programu? chyba znajdę go w okrojonym Asie 

Oprócz Program wyrównywania róznic między regionami II - Stare tematy przeczytaj również:
dec. dla rodziny zawodowej
AS/Obszar A Zadanie 2 prawo jazdy
ocena sytuacji dziecka
PFRON podział środków z algorytmu
Ustalenie dochodu osoby usamodzielnianej
AS - inne przypadki określone przez realizatora programu
zwrot od beneficjenta AS
AS- kierunki działań 2015
AS-moduł II
Wnioski AS
świadczenia fakultatywne
AS-wystąpienie