Proszę pomóżcie mi mam taką sytuację.
Biblioteka Publiczna jako samorządowa jednostka organizacyjna zwróciła sie do mnie z zapytaniem czy moga dostać dofinansowanie na wewnetrzny i zewnętrzy dźwig osobowy do przewozu osób niepełnosprawnych na dwie kondygnacje biblioteki. Biblioteka nie jest właścicielem budynku a jedynie posiada własnościowe prawo do lokalu na I piętrze (własność Gminy) a drugie piętro wynajmuje za zgodą Gminy od Spółdzielni . Błagam pomóżcie Bardzo pilne
Progrm Wyrównywania Różnic Między Regionami II
Re: Progrm Wyrównywania Różnic Między Regionami II
na dzień dzisiejszy to nie, bo skończyła się realizacja "Programu wyrównywania różnic między regionami II". a o szczegóły najlepiej napisać do PFRON albo skonsultować z prawnikiem....
Wiem że program się skończył ale czy w takiej sytuacji przy tych obszarach które były biblioteka może się ubiegać o dofinansowanie prosze pomóżcie
Adresatem obszaru B są: zakłady opieki zdrowotnej, , powiaty oraz podmioty, które prowadzą placówki edukacyjne. Tak, więc myślę, że biblioteka - nie. My kiedyś chcieliśmy w Domu Dziecka zrobić i nam też nie przyjęli.
Oprócz Progrm Wyrównywania Różnic Między Regionami II - Stare tematy przeczytaj również:
Moduł II promocja
WOLNE MIEJSCE W PLACÓWCE O-W Z ZABURZENIAMI PSYCHCZNYMI
Przepisy o karencji przy środkach algorytmowych
sprzęt rehabilitacyjny - odmowa
brakuje środkow na Moduł II AS
informacja czy decyzja
pomoc studentom
Blaski i cienie instytucji wspierających rodzinę
ŚWIADCZENIE NIENALEŻNIE POBRANE OD KIEDY?
program szkolenia dla rodzin zastępczych
rodzina zastępcza za granicą
tymczasowa piecza zastępcza
Dofinansowania algorytmowe
rodzina zastępcza a osoba karana
świadczenie a kontynuowanie nauki za granicą.
Sprawozdanie ze środków algorytmowych.