Kobitka złożyła mi wniosek na rodzinne, ma zasądzone alimenty. W 2015 roku rozliczyła się wspólnie z mężem, z którym ma rozwód.Mam jej pity 11 za 2015 rok, ale z nim brak kontaktu, są skłóceni i nie udostępni jej pitów 11. Jak w takim przypadku poprawnie obliczyć jej podatek?
nie mam dochodu męża, nie weryfikuję go, ponieważ nie ma go w składzie rodziny.Z mf mam wydruk dochód kobietki, składka na ubezpieczenie jej, podatek wspólny- ich jako małżeństwa i informację, że wspólnie się rozliczali, i co teraz z takim fantem zrobić?
a ta pani nie może wyciągnąc np pitu z pracy swojego tylko żeby był ten jej podatek albo takie zaświadczenie od pracodawcy z tymi wszystkimi kwotami za 2015 rok skł podatek itp
mam jej pity ale tam jest zaliczka na podatek a nie faktyczny podatek, pracodawca tez może wykazać na zaświadczeniu ile było zaliczki na podatek a nie podatku
jak Ci się udało przez empatię wyciągnąć dochód tylko kobiety skoro piszesz, że rozliczali się wspólnie ja w takich przypadkach wprowadzam Pana weryfikuję przeliczam podatek i usuwam ze składu.