PROŚBA - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 16 cze 2015, 12:53

uznałam decyzją dłuznika za uchylającego się 21 kwietnia br a 22 kwietnia br wyslalam zapytanie na komende policji czy mieszka na naszym terenie /dluznik oczywiście/ , gdyz zawsze wracaly pisma wyslane do dlużnika z napisem że nie odebral w terminie lub nie zastano
Policja odpisala że jest w Areszcie Śledczym Co ja mam dalej robic Dłużnik niby nie nasz ale jest decyzja uznajaca go ..prosze o pomoc
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 12:55

a może do Aresztu napisac z zapytaniem od kiedy przebywa ? zanim do organu wlaściwego wierzyciela napiszę że nie jestem owd ? nie wiem co robic prawnie dalej
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 13:12

BBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRDZOOOO bardzo prosze
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 13:25

HALO NIkt nie umie mi pomóc
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 13:33

A może jjeszcze KTOŚ się ulituje ..nie wiem co dalej robć....
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 13:37

ustal od kiedy jest w tym areszcie
wiolkaaa

Napisano: 16 cze 2015, 13:47

Dziękuję serdecznie
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 13:47

I co dalej ?
CHUDZINKA

Napisano: 16 cze 2015, 13:52

wtedy zawsze mozesz uchylic decyzje i odpisac ze dluznik jest w areszcie i nie mozesz podjac dzialan itd
wiolkaaa

Napisano: 16 cze 2015, 14:26

ja miałam taki przypadek:
dłużik alim. odebrał wezwania na wywiad nie przyszedł . Wszczęłam postepowanie z urzędu. Przy wytsawieniu decyzji wiedziałam że jest w areszcie śledczym w innym niż moja gmina. napisałam do aresztu śledczego pismo z zapytaniem czy przebywa i do kiedy, aby podłaczyc do teczki dłużnika .Odpowiedzieli mi że tak. wysłałam decyzje o uchylaniu się dłuznika do aresztu śledczego. Jeszcze wniosek do prokuratury musze zrobić i wysłać

Dłuznik sobie poczyta troche korespondencji ode mnie i może to go uświadomi że trzeba płacić alim.
olka.w.

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x