Witam
Czy możecie napisać mi krok po kroku co robię z wnioskiem zgłoszonym elektronicznie?
może dla Was to głupie ale jeszcze nikt nam nie zgłaszał wcześniej takiego wniosku elektonicznie, wnioski na 500+ to dla nas pierwsze.
prośba
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: prośba
dla mnie też
.... jak odbierzesz "pocztę" klikasz prezentuj( na dole ) ... jak nie ma "ROPSU" to wczytujesz ( ja wcześniej drukuję ) ... następnie wchodzisz: wnioski elektroniczne oprawiasz niedoskonałości i wniosek wskakuje do rejestracji wniosków
.... to tak w skrócie przy porannej kawie

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
[quote="ewalu"]dla mnie też
.... jak odbierzesz "pocztę" klikasz prezentuj( na dole ) ... jak nie ma "ROPSU" to wczytujesz ( ja wcześniej drukuję ) ... następnie wchodzisz: wnioski elektroniczne oprawiasz niedoskonałości i wniosek wskakuje do rejestracji wniosków
.... to tak w skrócie przy porannej kawie

Ewalu jak wchodzisz na wnioski elektroniczne żeby poprawić to jest tam opcja edytuj?i jak np. nie wpisali miejscowości to sama dopisujesz???

Ewalu jak wchodzisz na wnioski elektroniczne żeby poprawić to jest tam opcja edytuj?i jak np. nie wpisali miejscowości to sama dopisujesz???
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wchodzę przez modyfikuj i dopisuję miejscowość 

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
I teraz zakładam teczkę, drukuje wniosek, sprawdzam w empatii weryfikacje pesel i pobieranie w innych jednostkach terenowych, i wydaje decyzje TAK?
Oprócz prośba - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
BLIŹNIAKI
wniosek przez bank
Oświadczenie ŚR
Czy należy mi się 500 zł?
dodatek aktywizacyjny z PUP a dochód do 500+
nienależnie pobrane ZR a 500+
Moje, twoje, nasze wspolne ...
samotna matka
Koordynacja
1 dziecko alimenty-
szablon decyzji - do Tomka