Prosba o odpowiedź
Prosba o odpowiedź
Mam Pana z Orzeczeniem o umiarkowanym stopniu od dzieciństwa przyznany został mu zas. stały do 31.03.2018r.
Moje pytanie czy mogę zasugerować aby matka ubiegała się o śp. z naszego OPS z tytułu opieki nad synem. Matka podlega ubezpieczeniu w KRUS.
Moje pytanie czy mogę zasugerować aby matka ubiegała się o śp. z naszego OPS z tytułu opieki nad synem. Matka podlega ubezpieczeniu w KRUS.
Re: Prosba o odpowiedź
Grzecznie chce się upewnić, ciągle są jakieś zmiany ja nie prowadzę świadczeń rodzinnych nie musisz tak naskakiwać na mnie.
jola nie trzeba jak ma orzeczenie o umiarkowanym stopniu od dzieciństwa musi miec tylko zapis w pkt 7 i 8 że wymaga opieki
XXXLena no jak to moze jak ma sprzed 16 roku zycia tylko musi miec wskazania w 7 i 8
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a - zajrzyj sobei jeszcze raz do ustawy i dokladniej poczytaj, bo pleciesz glupoty:) dziecko nie moze miec stopnia umiarkowanego od dziecinstwa - do 16 r.z. w ogole nie ma stopni - i wtedy musza byc wskazania, natomiast po 16 r.z. dziecko musi sie legitymowac orzeczeniem o stopniu i tylko jesli jest to znaczny stopien - rodzic moze miec SP
Oprócz Prosba o odpowiedź - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zmiana adresu i gminy
pytanie fa
NIECCH KTOŚ MNIE UPEWNI
jeżeli
adopcja a rodzinne i becik
robiliscie juz dec. zm. na 200 -jest aktualizacja....
dłużnik w zk
całkowita niezdolnosc do pracy przed 18 r. zycia a swiadczenie pielegnacyjne
kto w składzie rodziny?
szo
Odsetki
bardzo źle zrobiłam?
wzór na 200 od kwietnia do grudnia
w piatek byli razem dzisiaj juz nie..co z wnioskami
kobieta nie przyjeła decyzji- co zrobic??/
kto w składzie rodziny?