Moja sytuacja tak wygląda że mam trójkę dzieci obecnie jestem na macierzyńskim i chce wrócić po macierzyńskim do pracy partner dzieci nie pracuje dostał zwolnienie z pracy gdzie mogę zgłosić się o pomoc ja całymi dniami zajmuje i wychowuje dzieci partner nawet nie szuka pracy dzisiaj była taka sytuacja że synowi miałam zalatwic kardiologa dziecięcego bo u syna rozpoznali arytmie serca moja srtarsza córka jest obecnie chora i nie poszła do szkoły bo ma anginę i wysoko goraczkuje nie mam pomocy ani oparcia w partnerze mial dzieci przypilnować a wolał jechać do mamy na kawę więc że wszystkim sama zostałam jutro mam szczepienie z młodsza córka a mi powiedział że mam kogoś sobie znaleść bo zawozi dziadka do poznania na badania i nie liczy się dobrem dzieci że naprawdę dzieci że mnie zostawia sama że wszystkim w trudnych sytuacja jutro będzie musiała moja mama wzias wolne żeby się zająć gdzie mogę się zgłosić w takiej sprawie żeby z nim porozmawiali tkie sytuację się zaczęły od urodzenia 3 dziecka chce wrócić do pracy ale boję się że takie sytuacje będą się powtarzac
Trochę to śmieszne, przepraszam, ale zadaje Pani pytanie gdzie ma się zgłosić, żeby ktoś wpłynął na zachowanie Pani męża, że zachowuje się tak, a nie inaczej?
Nikt nie rozwiąze za Was małżenskich problemów i rodzicielskich obowiązków, a jak czuje Pani ze jestescie rodziną niewydolną to proszę zgłosić się do OPS o udzielenie asystenta lub nie wiem.