Proszę o pomoc - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 01 mar 2021, 12:51

Moja sytuacja tak wygląda że mam trójkę dzieci obecnie jestem na macierzyńskim i chce wrócić po macierzyńskim do pracy partner dzieci nie pracuje dostał zwolnienie z pracy gdzie mogę zgłosić się o pomoc ja całymi dniami zajmuje i wychowuje dzieci partner nawet nie szuka pracy dzisiaj była taka sytuacja że synowi miałam zalatwic kardiologa dziecięcego bo u syna rozpoznali arytmie serca moja srtarsza córka jest obecnie chora i nie poszła do szkoły bo ma anginę i wysoko goraczkuje nie mam pomocy ani oparcia w partnerze mial dzieci przypilnować a wolał jechać do mamy na kawę więc że wszystkim sama zostałam jutro mam szczepienie z młodsza córka a mi powiedział że mam kogoś sobie znaleść bo zawozi dziadka do poznania na badania i nie liczy się dobrem dzieci że naprawdę dzieci że mnie zostawia sama że wszystkim w trudnych sytuacja jutro będzie musiała moja mama wzias wolne żeby się zająć gdzie mogę się zgłosić w takiej sprawie żeby z nim porozmawiali tkie sytuację się zaczęły od urodzenia 3 dziecka chce wrócić do pracy ale boję się że takie sytuacje będą się powtarzac
Kamila1717
Praktykant
Od: 01 mar 2021, 11:44
Zajmuję się: Ochrona osób i mienia

Napisano: 12 mar 2021, 14:30

Trochę to śmieszne, przepraszam, ale zadaje Pani pytanie gdzie ma się zgłosić, żeby ktoś wpłynął na zachowanie Pani męża, że zachowuje się tak, a nie inaczej?
Nikt nie rozwiąze za Was małżenskich problemów i rodzicielskich obowiązków, a jak czuje Pani ze jestescie rodziną niewydolną to proszę zgłosić się do OPS o udzielenie asystenta lub nie wiem.

Pozdrawiam
mopsik1234
Stażysta
Od: 08 lut 2021, 9:47
Zajmuję się: księgowość, odpłatności

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x