Pani złożyła wniosek o KDR dla męża jako małżonka rodzica, dla siebie po zmianie nazwiska i dla dziecka duplikat ponieważ zgubiło KDR.
Byłam pewna, że Pani składając pierwszy wniosek była mieszkanką naszej gminy, przy wprowadzeniu wniosku okazało się, że jednak nie.
Osoby o numerze PESEL ********* są już zarejestrowane w systemie i przypisane do rodziny 0*****1 w gminie 1812*** (), rodziny 0***** w gminie 2****042 ()
Ostrzeżenie Osobie ****** o numerze PESEL *********** przyznano już Kartę o numerze ***************, wydaną w gminie , data wydania karty Osoba podana na wniosku ma taki sam numer PESEL, ale inne nazwisko/imię: W*****************
Ostrzeżenie Dla osoby *********** o numerze PESEL ******************* złożenie zamówienia na kartę elektroniczną nie będzie możliwe do momentu unieważnienia poprzedniej karty tradycyjnej, ponieważ w systemie nie mogą istnieć dwie aktywne karty dla użytkownika
Znaleziono osobę Osoby o numerze PESEL *********** są już zarejestrowane w systemie i przypisane do rodziny ***********w gminie 1***73 (), rodziny ****75 w gminie 2*****2 ()
Ostrzeżenie Dla osoby (dziecko)A o numerze PESEL ************1 nie zostanie przyznana karta elektroniczna, ponieważ posiada inną
*****************Wnoszę o wydanie duplikatu Karty Dużej Rodziny
Niewłaściwy powiat Powiat, w którym wydana została karta dla osoby ********* o numerze PESEL **************** różni się od danych podanych we wniosku
Znaleziono osobę Osoba ************** o numerze PESEL ***********jest zarejestrowana w systemie i przypisana do rodziny 0***** w gminie 1*******()
Ostrzeżenie Dla osoby ***************o numerze PESEL *************38 nie zostanie przyznana karta elektroniczna, ponieważ posiada inną
Nie mam pojęcia co mam teraz z tym zrobić, proszę o pomoc.