Prosze o pomoc Elmer i inni
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Prosze o pomoc Elmer i inni
oj nie śmiej się, bo nam kilka razy SKO utraty przy zmianie etatu zrobiło 

-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
SKO może
dopóki przekazują do ponownego rozpatrzenia
Iza nie może się bawić w SKO.

Iza nie może się bawić w SKO.
Jakim pięknym językiem piszesz do nas klienci przychodzą ale my ich nie naśladujemy ale cóż widocznie kawa taka jest raz dobra a raz lura.
Iza to oczywiście,że nie SKO ,ale Iza dobrze pisze.
pisz tak dalej i zobaczymy kto ma rację.
pisz tak dalej i zobaczymy kto ma rację.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
No weź się nie kompromituj. Albo wskaż przepis który wskazuje, że podwyżki należy traktować jako uzysk, albo chociaż orzeczenie sądu, chociaż opinie departamentu w ministerstwie, cokolwiek. Działasz na szkodę swoich klientów niestety.
Walka z wiatrakami since 1998.
ale za to Ty działasz zgodnie z przepisami i jak komuś dochód wzrósł i dobrze zarabia to mu nie wliczasz do dochodu a bierz dochody z 2014 to nie mój ból.
weź się lepiej ogarnij dziewczyno, bo aż ząl czytać co ty wypisujesz... gówno wiesz a jeszcze tu innych obrażasz....Iza1 pisze:ale za to Ty działasz zgodnie z przepisami i jak komuś dochód wzrósł i dobrze zarabia to mu nie wliczasz do dochodu a bierz dochody z 2014 to nie mój ból.
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja miałam trochę podobna sytuację facet dostał rentę rodzinną po żonie w niewielkiej wysokości bo miał pole zdał polę dostał część uzupełniającą w związku z przekazaniem gospodarstwa ( w związku z tym , że od września 2015 renty w związku z przekazaniem gopsodastwa są uzyskiem ) doliczyłam tą większą kwotę sko utrzymałao w mocy nic nie pisali o tym bo strona nie zarzuciła mi że doliczam tę większą kwotę tylko to , ze podjęła zatrudnienie.
w moim pomimo że cały czas miała rentę rodzinną uzyskałam jej w związku z przekazaniem gops. Tu cały czas ma rentę rolnicza wiec liczyłabym ciągłość.
w moim pomimo że cały czas miała rentę rodzinną uzyskałam jej w związku z przekazaniem gops. Tu cały czas ma rentę rolnicza wiec liczyłabym ciągłość.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
BO NIE MAM PRAWA TEGO WLICZYĆ! Urzędnik wykonując swoje zawodowe obowiązki działa na podstawie przepisów prawa, zawsze, wyłącznie. Koniec. Jeśli ty tego nie łapiesz, to może masz jeszcze szansę na zmianę zawodu - rozważyłbym tą opcję na twoim miejscu, bo stan wiedzy jaki prezentujesz urąga stanowisku jakie zajmujesz.Iza1 pisze:ale za to Ty działasz zgodnie z przepisami i jak komuś dochód wzrósł i dobrze zarabia to mu nie wliczasz do dochodu a bierz dochody z 2014 to nie mój ból.
Walka z wiatrakami since 1998.
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Podejrzewam, że Iza jest byłym albo nawet i obecnym pracownikiem socjalnym i stąd to wszystko. Szkoda tylko, że to co pisze nijak się ma do naszych przepisów.
Oprócz Prosze o pomoc Elmer i inni - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
dochód uzyskany czy nie?
500+, uzysk, uchylenie-brak przepisów.
od kiedy
rok bazowy a uzysk
zgon dziecka
opiekna naprzemienna
od kiedy
obywatelstwo dziecka
zbieg prawa do świadczenia
weryfikacja w cbb przy decyzji o pomoc proszę
opieka nad dziećmi + obcokrajowiec
przelewy generowane- kto pomoże, P. Tomku, inni