prosze o szybka pomoc

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
sunshine
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

prosze o szybka pomoc

Post autor: sunshine »

Mam pismo od DA o zwror prawa jazdy DA teraz mieskza u nas Czy mam to prowadzic z teczek dłużników alimenatcyjnych w których dostałam wniosek o podjecie działan czy wobec ktorych sama wystepuej z dxziałaniami Czy zakładacie jakies inne teczki do takich dłużników z nikąd jaka instrukcja kancelaryjna
Kleopatra80
Referent
Zajmuję się: FA

Re: prosze o szybka pomoc

Post autor: Kleopatra80 »

to u was się jakoś teczki rozdziela numerowo na takich co ty występujesz z wnioskiem i na takich to dostajesz wniosek?

u nas teczki lecą po kolei
sunshine
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

nie zakdładam sobie segregator dla dłuznikow owbec których jestem owd i porwadze to podstawowe postępowanie Ale teraz przyszło mi pismo do komornika z załaczoną pod nim pismem od dłużnika o uchylenie deczyji i zastanawaim se czy moeg to wpiac pod ten segregator
Kleopatra80
Referent
Zajmuję się: FA

Post autor: Kleopatra80 »

jak najbardziej możesz i nawet musisz
w końcu postepowanie jakieś będzie i decyzja też
sunshine
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

dzieki dotej pory tak orbiłam ale kolezanka to robiła ze współpracy z innymi instytucajami i zastanawiałam sie i suzkałam odpowiedzi dlacezgo
ODPOWIEDZ