zmieniajcej decyzje przyznającą dodatek mieszkaniowy z uwagi na błąd pracownika BARDZO PROSZE Juz raz prosiłam ale moja prośba przykleiła sie do innej wypowiedzi dlatego prosze jeszcze raz Bardzo.... wzór decyzji zmieniającej - błąd pracownika odnośnie wysokości dodatku mieszkaniowego
viewtopic.php?f=11&t=207183879 tu masz opisane jak zmienić decyzję i dla czego nie ważne czy to twój błąd czy tajemniczego PRACOWNIKA
a co do gotowca ...... wypłatą też się podzielisz ?
BUTNAALE .......... szkoda że już nie ma postanowień .... bo mogła byś podjąć jedno "ŻE LEKCJE ODRABIASZ SAMA" a tak nawiasem art 155 wymaga decyzji a nie postanowienia
Masz racje Nie cierpie dod mieszk Po co mnie w to wrobili I jeszcze nie wiem jak sie poruszac Nic nie ma o zmienie decyzji Wogole ustawa na kilka stron Nie wiem kidy dziewczyna wroci ..Po macierz czy po u wych Nie wyobrazam sobie tego
Żeby było jasne ...... nigdy nie daje gotowców ale zaś (może z przekorą) staram się wyjaśnić jak coś zrobić (jak sama coś zrobisz to już na zaś będziesz umieć).
Rozumiem że jesteś urzędnikiem i każdy urzędnik ustawę KPA musi znać to jest nasze 10 przykazań a zmiana tej decyzji odbywa się tylko i wyłącznie na podstawie KPA a nie DM..... a więc nie mów że na dodatkach się nie znasz bo w tym przypadku nie musisz