Protest na FB - dodatek 1000 zł
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SW/ZR
- Kontakt:
Protest na FB - dodatek 1000 zł
Zapraszamy do dołączenia do strony na FB, obserwowania, komentowania, przesyłania materiałów które można udostępniać na stronie.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61561838463257
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: Protest na FB - dodatek 1000 zł
świetna robota 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Brawo. Udostępniam wszystkim 

-
- Referent
- Zajmuję się: FA/CP/BE
- Kontakt:
Dobra robota, dzięki 
Udostępniam dalej!

Udostępniam dalej!
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA/ŚR
- Kontakt:
Super i brawa
Petycja jest do podpisania na stronie
Petycja jest do podpisania na stronie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SW/ZR
- Kontakt:
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: DM, DE, ST, Dodatki grzewcze...
- Kontakt:
Jeszcze zadania z ustawy z dnia 21 czerwca 2001r. o dodatkach mieszkaniowych.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: kadry
- Kontakt:
Jestem całym sercem z Wami. Co prawda jestem pracownikiem administracji i prawdopodobnie "załapię" się na dodatek (być może w proporcjonalnej wysokości), ale to, że SR nie zostały objęte w/w dodatkiem uważam za jawną dyskryminację i podpisuję obiema rękami petycję. Jestem dobrej myśli, że zostaniecie objęci dodatkiem. Sąd Pracy będzie rozstrzygał wg przepisów prawa a prawo jest po Waszej stronie (nierówne traktowanie w zatrudnieniu, dyskryminacja płacowa).motorek pisze: 17 lip 2024, 10:52 Zapraszamy do dołączenia do strony na FB, obserwowania, komentowania, przesyłania materiałów które można udostępniać na stronie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pomoc społeczna
- Kontakt:
Nie rozumiem tego postulatu do końca , dlaczego wyżywacie się na swoich koleżankach z pracy przecież to nie one wymyśliły ten dodatek i kryteria przyznawania. Trzeba spojrzeć obiektywnie , w dużych ośrodkach to świadczenia rodzinne prowadziły wszystkie dodatki tak jak piszecie ale w małych jak jest zatrudniona jedna osoba do obsługi świadczeń rodzinnych, funduszu to pracownicy socjalni obsługują interesantów w sprawie tych różnych bonów. Wiem i rozumiem wasze rozżalenie ale to ministerstwo podejmuje takie bzdurne decyzje. Jestem ciekawa jak będą w przyszłości kontrolować wydatkowanie tego dodatku jaka przyjmą weryfikację. Teraz to nic nie wiedzą i nie potrafią odpowiedzieć na zadawane pytania . Ja uważam ,że nie powinno się dzielić pracowników tak jak to zrobiło ministerstwo i wprowadzili zgrzyty pomiędzy pracowników . Mam nadzieję, że szybko naprawią ten błąd. Pozdrawiam wszystkich pracowników OPS.
-
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
- Kontakt:
Ja na swoich koleżankach się nie wyżywamEWA19 pisze: 03 wrz 2024, 14:17 Nie rozumiem tego postulatu do końca , dlaczego wyżywacie się na swoich koleżankach z pracy przecież to nie one wymyśliły ten dodatek i kryteria przyznawania. Trzeba spojrzeć obiektywnie , w dużych ośrodkach to świadczenia rodzinne prowadziły wszystkie dodatki tak jak piszecie ale w małych jak jest zatrudniona jedna osoba do obsługi świadczeń rodzinnych, funduszu to pracownicy socjalni obsługują interesantów w sprawie tych różnych bonów. Wiem i rozumiem wasze rozżalenie ale to ministerstwo podejmuje takie bzdurne decyzje. Jestem ciekawa jak będą w przyszłości kontrolować wydatkowanie tego dodatku jaka przyjmą weryfikację. Teraz to nic nie wiedzą i nie potrafią odpowiedzieć na zadawane pytania . Ja uważam ,że nie powinno się dzielić pracowników tak jak to zrobiło ministerstwo i wprowadzili zgrzyty pomiędzy pracowników . Mam nadzieję, że szybko naprawią ten błąd. Pozdrawiam wszystkich pracowników OPS.

Oprócz Protest na FB - dodatek 1000 zł - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
podstawa prawna nienależnie pobranego św. piel.
pobierany zasiłek pielęgnacyjny a miejsce zamieszkania nieznane
NP św. pielęgn. a św. wspierające czy powołujemy art. 30 ŚR?
zmiana świadczenia pielęgnacyjnego na nowych zasadach na stare
13-sta i 14-sta emerytura
alimenty dobrowolnie płacone
Świadczenie rodzicielskie
Czy działa wam dziś ZUS?
SP po przedłużeniu, za późno dostarczono orzeczenie
Skład rodziny
zmiana decyzji jedynie w zakresie podstawy prawnej i usadanienia.
przedłużenie orzeczenia
renta rodzinna a świadczenie rodzicielskie
Świadczenie pielęgnacyjne - proszę o pomoc
Uchylenie dodatku z tytułu samotnego Wychowywania dziecka
Czyste powietrze - pełnomocnictwo