przedłużenie dod. z tyt. ksztł. i reh.

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

przedłużenie dod. z tyt. ksztł. i reh.

Post autor: Nutka »

miałam w sentencji na SR napisane że przedłużam dodatek z tytułu kształcenia i rehabilitacji na podstawie art. 15h do upływu 60. dnia od dnia odwołania stanu zagrożenia epidemicznego lub stanu epidemii, nie dłużej niż do ostatniego dnia miesiąca, w którym wydane zostanie nowe orzeczenie o niepełnosprawności dziecka i nie dłużej niż do 31 października 2023 roku

czy musze zmieniać te decyzję? I tak im się należy do końca października 2023 roku bo widełki są później i na nowy okres zasiłkowy będzie się trzeba nimi kierować, a co ze starym okresem zasiłkowym? Jak robicie?
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
MDoris
Praktykant
Zajmuję się: FA, ŚW
Kontakt:

Re: przedłużenie dod. z tyt. ksztł. i reh.

Post autor: MDoris »

musisz, 60dni od odwołania stanu ....
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

czyli teraz muszę jednak zmienić te decyzję ale tak naprawdę zmieni się tylko treść bo do końca X 2023 jest już przyznane czy dobrze myślę?
;) „-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś.”
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

czyli teraz muszę jednak zmienić te decyzję ale tak naprawdę zmieni się tylko treść bo do końca X 2023 jest już przyznane czy dobrze myślę?
zoja05
Praktykant
Zajmuję się: świadczenia rodzinne
Kontakt:

Post autor: zoja05 »

i dopisać "nowego ostatecznego orzeczenia"
Nutka
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

ok, dziękuję
ODPOWIEDZ