przedłużony termin przyjmowania wniosków As Moduł II

basia0411

Re: przedłużony termin przyjmowania wniosków As Moduł II

Post autor: basia0411 »

Mam pytanie. w jakim województwie otrzymaliście pismo z PFRON o wydłużeniu terminu naboru wniosku? Nasz oddział PFRON nic na ten temat nie wie.
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

basia0411 pisze:Mam pytanie. w jakim województwie otrzymaliście pismo z PFRON o wydłużeniu terminu naboru wniosku? Nasz oddział PFRON nic na ten temat nie wie.
lubelskie
PCPR

Post autor: PCPR »

Dolnośląskie.

Ale pismo o wydłużeniu terminu jest od Prezesa Zarządu PFRON, a nie poszczególnych oddziałów, więc musicie mieć. Dostaliśmy je e-mailem. O wydłużeniu terminu wzmianka jest w ostatnim zdaniu pisma.
pcpr123

Post autor: pcpr123 »

kujawsko pomorskie
basia0411

Post autor: basia0411 »

PCPR pisze:Dolnośląskie.

Ale pismo o wydłużeniu terminu jest od Prezesa Zarządu PFRON, a nie poszczególnych oddziałów, więc musicie mieć. Dostaliśmy je e-mailem. O wydłużeniu terminu wzmianka jest w ostatnim zdaniu pisma.
Tak ale w na dole jest informacja, że oddziały otrzymały do wiadomości. Do dnia dzisiejszego nie mam żadnej oficjalnej informacji że termin wydłużono.
PCPR

Post autor: PCPR »

I to jest właśnie ta wiadomość, ;) przekazana przez oddziały, na zasadzie "podaj dalej".
ewaaa

Post autor: ewaaa »

Z informacji które dziś uzyskałam w PFRON Warszawa wynika że wnioski na Moduł II przyjmujemy do 30.03 natomiast po tym terminie do 15.04 jeśli Student złoży wniosek to bez uzasadnienia spóźnienia podlega rozpatrzeniu w tym naborze
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

no i po co tak kręcą, był jeden termin to zmieniają, niech napiszą/powiedzą, że do 15 kwietnia jest składanie wniosków dla wszystkich i tyle.....
u mnie przyjmiemy termin składania wniosków do 15 kwietnia
gran

Post autor: gran »

Tomasz1981 pisze:no i po co tak kręcą, był jeden termin to zmieniają, niech napiszą/powiedzą, że do 15 kwietnia jest składanie wniosków dla wszystkich i tyle.....
u mnie przyjmiemy termin składania wniosków do 15 kwietnia
Popieram, tylko zamieszanie robią
ODPOWIEDZ