przedstawiciel dla nieznanej z miejsca pobytu - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 16 sty 2014, 12:24

a jak wyznaczacie tego kandydata na kuratora? mam 1 raz taki przypadek, że muszę to zrobić i nie wiem czy mogę wskazać bez czyjejś zgody czy jak?
~Monia...

Napisano: 16 sty 2014, 13:56

E no zapytaj kierownika on decyduje
~Kasia~

Napisano: 16 sty 2014, 14:09

Kasia, bardzo dziękuję :)
~ewelina

Napisano: 16 sty 2014, 14:15

Piszecie wniosek o ustanowienie \"przedstawiciela\" czy \"kuratora\" dla osoby nieznanej z miejsca pobyty? Czy to ma jakieś znaczenie???
~Jola

Napisano: 16 sty 2014, 14:27

w sumie nadal nie otrzymałam odp na to....
sąd postanowił ustalić przedstawiciela jak wyzej na okres 11/12. poprzedniczka chyba tego nie zauwazyła i informacje dot okresu 12/13 tez przekazywała przedstawicielowi. teraz powinnam wydac decyzje o zwrocie 12/13 i nie wiem gdzie ją przekazac. czy wysłać na adres ( na pewno będzie podwójnie awizowane) czy dalej przekazać przedstawicielowi?

pomóżcie :)
co musze zrobić? wystapić z nowym wnioskiem do sądu czy na nowo sprawdzić co się dzieje z dłużnikiem?
~ewelina

Napisano: 16 sty 2014, 15:55

teraz jak juz wysłałaaś to zabardzo nie ma jak wybrąć. Teraz sprawdz co z dłużnikiem jak dalej nic to wniosek do sądu. My piszemy taki wniosek jak wyżej i sąd udziela nam kuratora nie na okresy. Myśle ze to mniej kłopotliwe i mniej roboty.
~Kasia~

Napisano: 16 sty 2014, 16:21

Kasiu jeszcze nie wysłałam. tylko poprzedniczka dała inform. o przyznaniu fa kuratorowi mimo ze nie powinna. dlatego ja nie wiem co z tym zrobić ;/
~ewelina

Napisano: 17 sty 2014, 10:19

pomoże ktoś
~ewelina

Napisano: 17 sty 2014, 12:14

plis
~ewelina

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x