Przegląd dzisiejszych zgłoszeń - tego już nie zgłaszajcie
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Re: Przegląd dzisiejszych zgłoszeń - tego już nie zgłaszajci
Jest od wczoraj pisałem tutaj o tym.anabelka pisze:
A kiedy będzie to DPP004???
Tomek
Mam decyzję , odmowa na pierwsze przyznająca na drugie , jak to zrobić technicznie
2 jednej decyzji, bo wymór mam albo przyznac albo odmówić , czy jak wyjdzie mi dochód przekroczony to mam we wniosku usunąć dziecko i zostawić je tylko w składzie rodziny ???
2 jednej decyzji, bo wymór mam albo przyznac albo odmówić , czy jak wyjdzie mi dochód przekroczony to mam we wniosku usunąć dziecko i zostawić je tylko w składzie rodziny ???
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW,DW,DO,ST,CP
- Kontakt:
Nie wiem jak u Was ale po aktualizacji i w SR i w SW źle liczy nam dochody utracone uzyskane dzieli wszystko na 12 miesięcy.... czy jest to problem w ustawieniach naszych czy gdzieś indziej. Wcześniej w SR liczyło ok a odkąd weszło SW jest źle, nie ściąga nam tez dochodu uzyskane lub utraconego z SW 

Nie przeniosło nam kont bankowych z wniosków elektronicznych.
Pojutrze mamy wypuścić przelewy. Co zrobić, żeby te konta zostały przeniesione do list wypłat??
Pojutrze mamy wypuścić przelewy. Co zrobić, żeby te konta zostały przeniesione do list wypłat??
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
Proszę przeczytać opis zmian do wersji 2-1.7 tam jest opisany nowy sposób traktowania dochodów.sadawith pisze:Nie wiem jak u Was ale po aktualizacji i w SR i w SW źle liczy nam dochody utracone uzyskane dzieli wszystko na 12 miesięcy.... czy jest to problem w ustawieniach naszych czy gdzieś indziej. Wcześniej w SR liczyło ok a odkąd weszło SW jest źle, nie ściąga nam tez dochodu uzyskane lub utraconego z SW
Tomek
-
- Starszy inspektor
- Kontakt:
pisałem o wersji 2-1.7, a nie 2-0.7
https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... -2-1.7.pdf
pozdrawiam
Tomek
A gdyby tak datę wprowadzić w nagłówku? Co to za pisemko, opis zmian, bez wpisanej daty? Tak trochę słabo.SYGNITY pisze: pisałem o wersji 2-1.7, a nie 2-0.7
https://public.sygnity.pl/sites/default/ ... -2-1.7.pdf
pozdrawiam
co zrobić w sytuacji, gdy np. 1 kwietnie wpłynął niepoprawnie wypełniony wniosek elektroniczny, a 4 kwietnia wpłynęła korekta tego wniosku też w formie elektronicznej. Co mam zrobić z wnioskiem niepoprawnym.
Oprócz Przegląd dzisiejszych zgłoszeń - tego już nie zgłaszajcie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
elektronicznie skąd przyszło?
wyłączenie pracownika??
Wniosek wysłany pocztą przed 1 kwietnia
utrata/uzyska
jak zaokrąglać?
praca w Holandi , kindergelt:p a 500, może czy nie?
empatia
jakie dokumenty do utraty
pilne meile
czy kserujecie dowody osobiste?
wnioski złożone drogą elektroniczną
Empatia wniosek-pomocy
LIST pani Premier
rozwódka
raporty
dochód