Moi drodzy, mam sytuację gdzie dostałam wniosek elektroniczny rodziny, która mieszka gdzie indziej a jest tylko zameldowana u nas, podpowiedzcie, czy normalnie kopertuję go z pismem przewodnim, sama znajduję urząd właściwy i wysyłam wniosek pocztą? czy może wnioskodawca przesyła jeszcze raz elektronicznie ale już do urzędu wg. miejsca zamieszkania? Pytanie z kategorii głupich ale chcę się upewnić, czy dobrze robię. Pozdrawiam i miłego dzionka Opsiki ; )
No dobrze a co zrobić z tym elektronicznym wnioseczkiem w systemie, bo teraz będzie mi go zliczało? ja mam Top-Team, ktoś coś ; )) chyba, ze za każdym razem będę o tym pamiętać i pomniejszać o jeden...ktoś coś ?
Rzeczywiście przez skrzynkę nadawczą, załącz plik, kurcze ; ) dzięki serdeczne, później spróbuję, jakbym miała problem będę pisać. Co kilka głów to nie jedna.
Posłuchajcie a jaki jest termin na przekazanie wniosku do organu właściwego? bo ja dziś dopiero zauważyłam, że ten wniosek jest a dziś mija 14 dni... jak prześlę informację , że wniosek jest z 21 marca, to mam nadzieje, że kobicie przyznają w kwietniu z wyrównaniem za marzec..?
Właśnie próbuję i krzyczy mi, że "Proszę przekierować wiadomość na obszar Świadczenie Wychowawcze. Jeżeli jest niedostępny proszę zaktualizować słownik SL_PODOBSZARY_ZS"