przekaznie dokumentów

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
aae

przekaznie dokumentów

Post autor: aae »

który artykuł ze świadczeń rodzinnych mów,i że przekazujemy wniosek z dokumentami do zasiłku rodzinnego innej gminie bo nie mogę go odszukać w ustawie.
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Zajmuję się: sr/sw
Kontakt:

Re: przekaznie dokumentów

Post autor: Marcelino »

jak to jest nowa sprawa to viewtopic.php?f=32&t=205667892
jak sprawa jest w realizacji to ja uchylam swoje dec i nic nie wysyłam oprócz dec uchylających, w nowym miejscu nowy wniosek i dok
„Mądry potrafi wyłowić naukę z całej rzeki głupich słów, natomiast głupi nie potrafi wyłowić niczego z potoku mądrości.”
masterm

Post autor: masterm »

Marcelino pisze:jak to jest nowa sprawa to viewtopic.php?f=32&t=205667892
jak sprawa jest w realizacji to ja uchylam swoje dec i nic nie wysyłam oprócz dec uchylających, w nowym miejscu nowy wniosek i dok
a jak ci strona wniesie podanie z prośba o przekazanie dokumentów do innej gminy to co zrobisz??
Awatar użytkownika
Marcelino
Starszy referent
Zajmuję się: sr/sw
Kontakt:

Post autor: Marcelino »

A czy uzasadnione jest pozytywne rozpatrzenie takiej prośby?
„Mądry potrafi wyłowić naukę z całej rzeki głupich słów, natomiast głupi nie potrafi wyłowić niczego z potoku mądrości.”
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Zajmuję się: SR/ŚW
Kontakt:

Post autor: kiki88 »

mi przekazywali wniosek, bo pani napisała żeby przenieść to przysłali mi wniosek w oryginale, pismo z prosbą w kopii, dec uchylająca w kopii i pismo przekazujące
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
ODPOWIEDZ