przekroczenie - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 16 sty 2014, 15:43

przy planach na dodatkowe \"200\" do świadczenia pielęgnacyjnego 85295 zlecone (jest to razem z dożywianiem tylko własne ) stało się najgorsze, że brakło planu na 311 zlecone
(mam tylko wolne na kosztach- w ostateczności tu przeksięguję, bo co mogę innego zrobić)

może ktoś pomoże jak to rozwiązać bo narazie nic innego nie przychodzi mi do głowy(właśnie wyszło przy sprawozdaniu rb-50)

proszę o jakieś rady
dziękuję
~iwa

Napisano: 16 sty 2014, 20:16

IWA ale o co pytasz bo z tego co napisałaś nic nie rozumię.Pozdrawiam:)
~EWAII

Napisano: 16 sty 2014, 23:23

Też nie bardzo rozumię. Ale Iwa pisząc- koszty -ma chyba na myśli 3% na obsługę ?jeśli zostało Ci na obsłudze to można by było przerzucić na dwustówki- ale jak teraz zmienisz plan ? poleciały już wszystkie terminyi naprawdę nie wiem co w takiej sytuacji .
Iwa napisz dokładnie ile miałaś w planie na 200-setki, ile na koszty obsługi i w jakich wysokościach masz na tych paragrafach wydatki
~Kaja

Napisano: 17 sty 2014, 8:56

dodatkowe 200 na 85295 to u mnie jest zadanie zlecone na 85295 a nie własne a dożywianie to dotacja na zadanie własne. Dotacji nie możemy dowolnie przenosić a w Twoim przypadku musisz sfinansować to ze środków własnych a w RB 50 na drugiej stronie wykazać ,że dołożyłaś na to zadanie swoje środki.
~renia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x