Pani do doliczeniu uzysku w kwietniu wyszedł dochód 750,00. uchylacie decyzje od 01.04.2014r i wysyłacie do strony i do komornika tez? prosze o odpowiedz.
NIE, PODJEŁA W LUTYM I ZA MARZEC MI PRZYNIOSŁA W KWIETNIU (DZISIAJ) I PRZEKRACZA TYLKO KOMORNIKOWI TA INFORMACJE TEZ SIĘ PRZESYŁA? BO O PRZYZNANIU ZOSTAŁ POINFORMOWANY.
A CO Z DŁUZNIKIEM? TEZ SIĘ MU COS PISZE?
ok to uchylasz od kwietnia, ja przesyłam komornikowi decyzję uchylającą, dłużnika nie informuje, jak uprawomocni sie decyzja uchylająca wyślesz mu zawiadomienie o wszczęciu postępowania w sprawie zwrotu
zwrotu za X.2012-III 2014, tak? tylko ze ta Pani pracuje na zastępstwo do czerwca i od lipca napewno przyjdzie po FA jak utraci prace. i wtedy co w takiej sytuacji?
zwrot tak jak piszesz, jak przyjdzie w lipcu to jej przyznasz i wtedy tez poinformujesz komornika i dłużnika a potem po zakończeniu okresu zrobisz dłużnikowi zwrot za okres od 07-09/2014
nic ci się nie nałoży
jak uprawomocni się decyzja uchylająca wyślesz mu zawiadomienie o wszczęciu postępowania w sprawie zwrotu i zrobisz decyzję o zwrocie za okres od 10/2013 do 03/2014
będzie wiedział że świadczenia są uchylone