układanie tytułów wykonawczych - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 03 kwie 2014, 11:48

Jak układacie tytuły wykonawcze wraz z upomnieniem (krok po kroku)? jestem nowa. Proszę o wyrozumiałość.
~Ania

Napisano: 03 kwie 2014, 11:54

Stronami 1,2,3,4 a w środek upomnienie i kserokopie zwrotnego potwierdzenia odbioru upomnienia. Taki sposób przekazywania TW zażyczył sobie nasz urząd. Zapytaj u siebie, jak chcą żebyś układała.
~Asia

Napisano: 03 kwie 2014, 12:19

Bez przesady. Wysyłam TW, TW dla zobowiązanego, kopię upomnienia i odbioru upomnienia.
A czy upomnienie dopnę przed, czy po TW nie ma znaczenia. Jak im się nie podoba to niech układają po swojemu.
Może jeszcze sobie zażyczą, żeby im w odpowiednie segregatory powpinać.
Przepraszam za oburzenie, ale to już lekka przesada z ich wymogami.
Nie dość, że nic nie robią z tymi tytułami, to jeszcze stawiają jakieś wymogi.
Sami robią wszystko, żeby nie przyjąć TW i z byle powodu je nam odsyłają a ja mam im jeszcze im je układać????
~Anka W.

Napisano: 03 kwie 2014, 16:51

dziękuje bardzo
~Ania

Napisano: 03 kwie 2014, 17:10

Anka W. - dokładnie i popieram.
~m.

Napisano: 04 kwie 2014, 11:16

Nie potrafię zrozumieć czegoś. Robicie sobie na złość a tak naprawdę odrobina współpracy nikomu nie zaszkodziła. A nawet i pomaga jak my odstrzelimy babola. Ja żyję z urzędami w zgodzie, bo kto wie kiedy ja będę potrzebowała pomocy. Warto się dogadywać nawet w tak mało istotnych sprawach jak ułożenie tytułu.
~Monia

Napisano: 04 kwie 2014, 11:54

Monia. Nie robię nikomu na złość, ale na pewno nie będę dzwonić po urzędach i pytać się jak sobie życzą, żeby były ułożone TW. Bez przesady.
~Anka W.

Napisano: 04 kwie 2014, 13:28

jest zmian i nie trzeba podpinać potwierdzenia odbioru upomnienia!
~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x