przeliczanie dochodu - Stypendia

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 07 kwie 2016, 18:16

Stypendia to też dla mnie świeży temat. Doszłam jednak do wniosku,że będę przeliczać.Zbieram oświadczenia o wyrażeniu zgody na zmianę decyzji, na tym oświadczeniu jest adnotacja czy liczba członków w gos. domowym się zmieniła i czy dochody zawarte we wniosku złożony do 15 września uległy zmianie, zaznaczają że uległy zmianie św.rodzinne i inne rzeczy.Wtedy składają mi taki wniosek z prośbą o ponowne przeliczenie dochodu i podpinają dokumenty bądź piszą na oświadczeniu pod rygorem karalności co się zmieniło. Nie wiem czy dobrze robię,jak ktoś jest w tym dłużej to proszę o poradę!
Gość

Napisano: 08 kwie 2016, 17:08

xyx@ pisze:Ok
A poprosiłas o wszystkie dokumenty we wrześniu jak doszedł do dochodu dodatek z tytułu dojazdu i dochód z praktyk? A w styczniu jak wzrosła najniższa krajowa?
Tak, jak składali mi wnioski od 1 do 15 września informowałam o tym że jeśli komuś we wrześniu dojdzie dochód z praktyk (a wiem komu dojdzie, ponieważ zajmuję się również dofinansowaniem kosztów kształcenia pracowników młodocianych i pracodawcy zgłaszają mi z kim zawarli umowę) muszą przyjść i o tym poinformować.
Co do stycznia i najniższej krajowej to właśnie teraz to zweryfikuję, bo będę przyznawała za okres styczeń-czerwiec.
GOSIA2

Strona 2 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x