przeniesienie osoby ubezwłasnowolnionej - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 03 cze 2013, 11:00

mam pytanie, jestem opiekunem prawnym osoby umieszczonej w DPS, chcę by teraz ta osoba była przeniesiona do innego dps, bliżej mnie - jakie działania powinnam podjąc???
Bardzo proszę o pomoc
~karolina

Napisano: 03 cze 2013, 11:41

mam pytanie, jestem opiekunem prawnym osoby umieszczonej w DPS, chcę by teraz ta osoba była przeniesiona do innego dps, bliżej mnie - jakie działania powinnam podjąc???
Bardzo proszę o pomoc
~karolina

Napisano: 03 cze 2013, 13:36

ktoś pomoże???
~karolina

Napisano: 03 cze 2013, 19:15

Wniosek do pcpr o przeniesienie (osoba przyjęta przed 2004r.) wniosek do gops (skierowana przed 2004r.) Do organu który skierował. Typy dps muszą być takie same.
~nn

Napisano: 03 cze 2013, 19:16

Wniosek do pcpr o przeniesienie (osoba przyjęta przed 2004r.) wniosek do gops (skierowana po 2004r.) Do organu który skierował. Typy dps muszą być takie same.
~nn

Napisano: 04 cze 2013, 14:47

Musisz zacząć od sądu. Sąd Musi ci wydać zgodę na dokonanie takiej czynności, chyba że już masz taki dokument. Jeżeli jest to osoba która ma pobyt na nowych zasadach to występujesz z wnioskiem do gminy która ją kierowała do dps, a jak jest na starych zasadach to do PCPR na terenie którego jest obecnie. Kaby co to pytaj.
~dps

Napisano: 08 sie 2013, 15:57

Czy sam wniosek wysyłam do MOPSu , czy do dyerktora danego dps i pracownik socjalny
kompletuje dokumenty i pzresyła je dopiero do MOPSu?
~wera

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x