PRZEPRASZAM

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Adam

Re: PRZEPRASZAM

Post autor: ~Adam »

Już taki jestem zimny drań.
jerzozwierz
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jerzozwierz »

Nie no teraz to mnie krew zalała. SocialWorker, dziękuję Ci bardzo za uświadomienie mi tego faktu. Inaczej nadal żyłbym w błogim i naiwnym przekonaniu, że logując się, mogę liczyć na to, że nikt inny nie może opublikować postu jako zalogowany użytkownik jerzozwierz. Gwoli wyjaśnienia dla wszystkich: post o treści \"próba z logowaniem\" nie jest mojego autorstwa, tylko autorstwa SocialWorkera, który tym samym bezdyskusyjnie udowadnia tezę, że logowanie się na tym forum nie ma sensu. Jednocześnie ja oświadczam, że za dalszy udział w takim badziewiu serdecznie dziękuję. Pozdrawiam wszystkich, dla których moje posty okazały się w jakiś sposób pomocne. Wrócę, kiedy ten burdel zostanie posprzątany. Nara.
angoc

Post autor: angoc »

Rzekomy problem zgłosiłem informatykowi odpowiedzialnemu za działanie forum. Po zalogowaniu próbowałem się zalogować zgodnie z instukcją powyżej. Nie udało mi się dokonać tego o czym piszecie. Wciąż byłem zalogowany i wpisanie innego nicka nie było możliwe? (pojawiał się komunikat: jesteś zalogowany jako USER)
~angoc

Post autor: ~angoc »

Próba
~z-ca

Post autor: ~z-ca »

Podpucha.
~mietka

Post autor: ~mietka »

Co wy sie tak podniecacie tym Adamem? Facet jara się tym, że wzbudza zainteresowanie, znam takich wielu...szkoda czasu
jerzozwierz
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jerzozwierz »

Jednak SocialWorker widocznie jakoś to zrobił - powtarzam jeszcze raz: NIE JA zamieściłem post o treści \"próba logowania\". Apel do niego: SocialWorker, skontaktuj się z adminem, pomóż mu wyeliminować błąd i wytłumacz dokładnie, jak to zrobiłeś i w jakiej przeglądarce, bo przyznaję, że sam próbowałem i nie udało mi się.
~Adam

Tylko ja tu jestem oryginalny. Reszta to chińskie podróby z odpustu.
~ołówek

Post autor: ~ołówek »

To ile długopisów dziś wyprodukowałeś?
~Adam

Jutro wypłata. I to spora;)
ODPOWIEDZ