PRZEPRASZAM
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: PRZEPRASZAM
Nie no teraz to mnie krew zalała. SocialWorker, dziękuję Ci bardzo za uświadomienie mi tego faktu. Inaczej nadal żyłbym w błogim i naiwnym przekonaniu, że logując się, mogę liczyć na to, że nikt inny nie może opublikować postu jako zalogowany użytkownik jerzozwierz. Gwoli wyjaśnienia dla wszystkich: post o treści \"próba z logowaniem\" nie jest mojego autorstwa, tylko autorstwa SocialWorkera, który tym samym bezdyskusyjnie udowadnia tezę, że logowanie się na tym forum nie ma sensu. Jednocześnie ja oświadczam, że za dalszy udział w takim badziewiu serdecznie dziękuję. Pozdrawiam wszystkich, dla których moje posty okazały się w jakiś sposób pomocne. Wrócę, kiedy ten burdel zostanie posprzątany. Nara.
Rzekomy problem zgłosiłem informatykowi odpowiedzialnemu za działanie forum. Po zalogowaniu próbowałem się zalogować zgodnie z instukcją powyżej. Nie udało mi się dokonać tego o czym piszecie. Wciąż byłem zalogowany i wpisanie innego nicka nie było możliwe? (pojawiał się komunikat: jesteś zalogowany jako USER)
Co wy sie tak podniecacie tym Adamem? Facet jara się tym, że wzbudza zainteresowanie, znam takich wielu...szkoda czasu
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jednak SocialWorker widocznie jakoś to zrobił - powtarzam jeszcze raz: NIE JA zamieściłem post o treści \"próba logowania\". Apel do niego: SocialWorker, skontaktuj się z adminem, pomóż mu wyeliminować błąd i wytłumacz dokładnie, jak to zrobiłeś i w jakiej przeglądarce, bo przyznaję, że sam próbowałem i nie udało mi się.
Oprócz PRZEPRASZAM - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dlaczego Adam się nie ożenił?
Dlaczego Adama zwolniono z OPS?
Dlaczego Adam ma taki mały rozumek?
W mopsach picie kawy i palenie fajek się celebruje. Dlaczego?
wykorzystywanie czasu pracy przez pracownika socjalnego
Brak empatii u pracowników socjalnych
Jedzenie szpitalne
dzibar, adam i inni spolaryzowani ;)
Nieuczciwi dostawcy prądu
Czy adam ma problemy z erekcją?
Czy Bóg istnieje?
recenzja dzibar
Korzystacie może z internetu Vectra?
Do czego potrzebni są kapłani?
Ile razy na tym forum naruszono art 255 i 212 KK?
Celibat - wartość czy generator patologii?