Pracuje na top team i prbuje przesłać wniosek według właściwości. Na pozie nadawczej jest pismo i dołączam załącznikiwniosek i decyzję.. ale w jaki sposób zrobic z nich załączniki z programu??? może ktos mi doradzić
w moim programie jest prosto tyle, że ja go wysyłam a do drugiego opsu nie dochodzi i nie tylko ja tak mam, bo do mnie tez dochodzi tylko pismo przewodnie, ze przesyłają wniosek a wniosku nie ma...
wnioski "lecą" tylko te, które trzeba przekierować - te nie rozpatrzone jeszcze, takie gdzie była już wydana informacja o przyznaniu świadczeń nie przychodzą, z sygnity też nie...przynajmniej jeszcze ani jeden wniosek nie dotarł do mnie wysłany przez ośrodek, który ma sygnity...- jesteś pewna, że twoje dochodzą ?
w takiej sytuacji pakuje w pocztę tradycyjną, nie doczytałam i wypowiedziałam się w zakresie wniosków tylko zarejestrowanych. te rozpatrzone wysyłam tradycyjnie
A na jakiej podstawie przesyłacie wnioski? Coś przeoczyłam?
Z tego co wiem to przekazuje się akta w sprawie 500+....w św. rodzinnych to tak nie działa. Przy zmianie miejsca zamieszkania uchylamy swoje decyzje a klient składa nowe wnioski w nowym miejscu zamieszkania.